Ako nastaviť prístavu impedancia v HFSS simulovať RFID antény

F

fantastic

Guest
Dobrý deň, všetci priatelia tu. Som veľmi rád, že nájsť toto fórum, kde ľudia sú tak nadšení a priateľské. Som zmätený simuláciu antény RFID problém pre mnoho dní. V prípade, že čip je impedancia je 20-j160, mal by navrhnuté antény majú impedanciu 20 + j160 pre maximálny výkon transformátora. Avšak, v HFSS, verzia 10, impedancia je 50 portov ohm.Can som port imepdance byť 20-j160, ktorý je impedancia čip? Ak sa nemôžete, ako nastaviť port impedancia, keď chcete simulovať antény RFID pripojený s čipom correctly.Especially Gain, S11 a šírku pásma? Tu musí byť veľa ľudí, ktorí sú familar s anténou RFID simulácia pomocou HFSS.Please pomôcť a dať si suggetstions. Ďakujeme, že ste veľa. Ide.

Prejdite si materiál HFSS pomôcť a venovať osobitnú pozornosť na rozdiely medzi sústredenými a vlny porty. V zásade môžete nastaviť koncentrovaný portu na konkrétne impedancia a opatrne vlna portu vám povie skutočnú impedanciu portu.

Aký je váš zmysel? Chcem vedieť, čo v prístave impedancia by mala byť, ak anténa RFID pripevnený komplexné impedancia čipu je simulovaný. Zdá sa, že 50 ohm nie je príliš vhodný pre port impedancia.

Rozdiely medzi sústredenými a vlny porty? Zdá sa, že Koncentrované port je alternatívny vlny portov, kedy je port umiestnený v štruktúre.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back