ako nastaviť port asi 6 objednávku fraktálne antény v MWS CST

N

no4baseman

Guest
Po prvé, aj navrhnúť 6 objednávky fraktálne antény, 100mm * 100mm o veľkosti, pomocou CST MWS, a ja chcem vedieť, ako nastaviť vlnovodu port antény. po druhé, podľa niektorých dokumentov, by rezonančný kmitočet 6 Objednať fraktálne anténa 100MHz, ale potrebujú veľa času na simuláciu Tak chcem vidieť výsledok a v rovnakom čase snažiť čo najlepšie uložiť, takže som dúfam, že vedieť, či používate CST MWS simulovať, je zvuk metóda. Ak tomu tak nie je, by ste mi povedať, aký softvér je lepšie pre simuláciu 6 Objednaný fraktálne antény? Ocenil by som vašu pomoc. Ďakujeme! obrázok antény: http://images.elektroda.net/45_1164978942.JPG

Ahoj, mal MWS byť OK pre tento druh vecí ... Otázkou je len, ak Solver TD je najlepšou voľbou. Model je geoemetrical zložité. To je určite "pre" pre TD Solver. Na druhej strane, žila (fraktálne antény) je pomerne dlhá a signál behu + resonante behaivior môže mať za následok dlhší časový signál. To by mohlo byť "pre" pre Solver FD. Skúsili ste použiť FD tet riešič na to? Koľko Tetsu to príklad má v tomto prípade? možno môžete písať svoje desing here (Mod súboru alebo SAT geoemetry) a máme skúsiť s rôznymi riešiteľov? F.

Ahoj no4baseman, myslím, že pre takéto fraktály (to je Hilbert fraktál, ako si spomínam), tam je silná väzba medzi susednými drážkami. To pravdepodobne povedie k veľmi dlhú dobu simulácie, ak v časovej oblasti solver bol použitý. Súhlasím s RFSimulator, že frekvenčné solver bude najvhodnejšie riešenie. Tiež, pretože to je rovinný štruktúra, možno by ste chceli zvážiť použitie Zéland IE3D. To by mohlo byť veľmi užitočné pre tieto štruktúry, ak vaše kŕmenie môžu byť modelované v ňom. (Ste spresniť zdroj vo výkrese) ide, Adel

Ahoj, prvá, ďakujem vám za vašu radu. V skutočnosti, len som použiť TD solver simulovať anténu, a ako výsledok, ušetriť čas a znížiť complecation, niektoré varovanie sa stalo (obrázok 1). Teraz, podľa vašu radu, najprv chcem použitie FD riešiteľ v MWS CST (konieckoncov, ja som oboznámený so MWS), po druhé, dnes aj nainštalovať Zéland IE3D, a vyskúšať novú metódu, ako simulovať. Ďakujeme vám za vašu pomoc znova! pokiaľ ide o no4baseman Obrázok 1: http://images.elektroda.net/35_1165034853.JPG

Hi no4baseman ! Ak chcete simulovať Monopole fraktálne antény u môžete ušetriť tým, že faktorom polovice, časovo náročné simulácie. V takom prípade budete musieť Bulida dôvod a potom ho spustiť s WG portu na koaxiálnym portu (ktoré majú E-pole hranice na vonkajšom coductor na koaxiálny, ktorá sa spojí s rovinou GND). Po druhé, budete dostávať len polovicu roviny výsledok (polovica pod GND robí E-pole a H-pole, aby ich nulový) z dosiaľ podaných vzoru. Good luck!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back