Ako nastaviť počet tepelných úľavy na PCB

S

san_singh16

Guest
Chcem vedieť, pokiaľ ide o tepelné úľavu, že nech sa môžeme vydať žiadne tepelné hovoril v oblasti software. Väčšinou softvér používajú 4 lúče alebo dva lúče predvolené. Ale ja chcem len jeden hovoril thermaled pad, komentáre ľudí, ktorí používajú rôzne programy sú vítané.

Používam Ultiboard a to mi dáva 5 až 6 možností, ako tepelné pomoc má byť použité. ako je X v tvare, v tvare mnohouholníka, + -, -, | tvarov lúčov

Používam cadstar a dostať sa na min 2 lúče, keď som nesprávne, prosím opravte ma - každý užívateľ cadstar Mani

Dobrý deň, ako im nový návrh plošných spojov a rozloženie .. môžete upresniť niektoré pochybnosti .. 1.where/why používame tepelné úľavu vankúšiky. 2.do budeme používať ako pre priechodný otvor zložky, rovnako ako SMD súčiastok 3.do používame tepelné úľavu podložky pre napájanie a signálové vodiče 4.do používame pre dráhy, rovnako ako lietadlá 5. Aké sú tumbeffect

Ahoj, mal najčastejších dôvodov pre využitie tepelných úľavu 1.reflow spájkovanie metóda. 2.leaded komponenty vankúšiky. (Vzhľadom k vysokej amphs hodnotenie) bez nutnosti tepelnej úľavu pre SMD súčiastok. (Až 15V napájanie)

[Quote = kvmanikandan] nie je potrebné tepelné úľavu pre SMD súčiastok. [/Quote] Naopak tam je, aj keď sám nemusí mať skúsenosti, že existuje dobrý dôvod na to na SMT súčiastok. (Myslíš, že tepelné balancing).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back