Ako nastaviť koncentrovaný RLC port s anténou v HFSS?

C

Catalyst

Guest
Ahoj lidičky, to je môj prvý príspevok, tak prosím byť nežný :) Mám problémy nastavenia modelu s HFSS 9. Ako som úspešne vytvoriť koncentrovaný RLC port s štvorcovým slučkovej antény (medené potrubie). Musím mať kondenzátor a rezistor pripojený paralelne k obom koncom medené potrubie. Je to vôbec možné? Akákoľvek pomoc je veľmi cenený. Na zdravie

Ahoj, Ak používate HFSS, mali by ste mať na pamäti, teórie "V jednoduchosti je najlepšie" je dosť múdry na to, aby tomu vaše simulácia štruktúry tak zložité, pretože musí tráviť vám toľko času na simuláciu, mimochodom, je to nie je ľahké kresliť zle štruktúru, alebo si zle simulácie. Navrhoval by som, aby ste oddeliť jeho ako v dvoch častiach: 1. Anténa 2. Pasívne Component zhoda (vaše rezistor alebo kondenzátor atď a atď) Regaring k designu antény, predpokladám, že ste sa montujú na DPS miesto 50ohm koaxiálny kábel, pokiaľ tento predpoklad je držať, potom by ste mohli použiť koncentrovaný port pre simuláciu, ale je potrebné si definovať veľkosť koncentrovaný prvý. Ak je pripojený k 50ohm koaxiálny kábel, potom by ste mali lepšie nakresliť koaxiálny kábel vo HFSS. Len sa ti prístav v kontakte s vašej štruktúry je v poriadku. Okrem toho, ako ste sa zmienil, že vaša anténa je rámová anténa, a to je blízko seba paralelne s pasívnym zložky, potom to asi rovnováhu režim, potom by ste mali definovať dva porty, ak nie, neexportovania režim, potom jeden port je v poriadku. Konečne, po anténe, môžete ísť na pasívne komponenty zhody, by som pokorne odporúčame používať mikrovlnnú kanceláriu alebo akýkoľvek jednoduchšie softvér pre import súbor riešenie od HFSS v tomto softvéri k tomu zodpovedajúce. Každopádne, dúfam, že som mohol naozaj pomoct. Good Luck! S pozdravom, Le

Ahoj Le, Vďaka za informáciu, je to veľká pomoc. Problém je, že som len HFSS softvér pre prácu s tak nemôžem použiť Microwave Office. Je tam tak ako tak by som mohol zahŕňať paralelné odpor a kondenzátor pripojenie len pomocou HFSS? Snažil som sa vytvoriť paralelné objekt v mojom modeli, ktorý sa pripája k obom koncom medené potrubie. Som pridelený jeden koncentrovaný RLC port tohto objektu. Je to v poriadku? Kedykoľvek sa snažím spustiť simuláciu sa chybové hlásenie oznamujúce, že HFSS je "schopný obnoviť všetky povrchové trojuholníky" Keď som odoberte tento objekt simulácia beží v pohode. Som trochu zmätený, s týmto: (Môže niekto vrhnúť nejaké svetlo na tejto chyby Pozdravy?

Myslím, že to má niečo do činenia s okrajovými definícií alebo vášho zjemnenie. skúste Chaninga lambda upresnenie hodnoty

"Nemožno obnoviť všetky povrchové trojuholníky" s najväčšou pravdepodobnosťou znamená dva body určujúce trojuholník sú príliš blízko pri sebe sa tak stáva trojuholník riadok pod "rozlíšením" v HFSS. Dôvodom môže byť: 1. objekt (odobratá) je príliš malý 2. objekt (ste odstránili) je stanovené s okrajom / bod, na ktorý je príliš blízko k okraju / bodu iného objektu. Skúste iný spôsob budovania modelu (venovať pozornosť poistným funkcie), a zoom zoom zoom .... overiť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back