Ako nastaviť hranice pod anténou s konečným

R

rc5

Guest
Ahoj, ľudí: Tu je to, čo som urobil. Nakreslite podkladu box, patch, krajiny, koaxiálneho prívodu z buttom a nakoniec Veterníkovi surrouding je. Teraz je problém: Keď som 6 tváre airbox na hranici žiarenie, a nechajte vzduch pole dostatočne veľká, aby obsahovala celý koaxiálne vedenia, bude si sťažovať HFSS niečo ako "vlna prístavu môže byť prekryté tváre 3D objekty, ktoré vyžadujú riešenie vnútri na oboch stranách prístavu ". Ak by som nechal jeden koniec axiálne vedenie mimo veterníky, a nastaviť všetkých 6 plôch vzduchu pole žiarenia hranicu, HFSS sťažuje si niečo ako okrajové podmienky prekrývali. Ak by som nechal jeden koniec axiálne vedenie mimo veterníky, a sada 5 tváre Veterníkovi (opúšťať jeden pod zemou) na hranici žiarenie, HFSS ide bez problémov. Ale nie je HFSS hrozba, že tvár, ktorá sa dotýka pozadí, ako PEC? Teraz som sa nakreslite ďalšie obdĺžnik priamo na buttom tvár veterníky, potom odčítajte koaxiálne vedenie a nastavte obdĺžnik ako žiarenie hranice, spolu s ďalšími 5 tvárou Veterníkovi. Zdá sa, že funguje. Je to správny spôsob, ako simulovať anténa s konečnou krajín? Thx.

plz post tu svoje štruktúry, takže sme mohli vidieť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back