Ako nastaviť falošnú cestu pre celú triedu siete pomocou hlavnom vysielacom čase?

V

vishalkatba

Guest
Ako nastaviť cestu pre falošné celú triedu siete pomocou hlavnom vysielacom čase. Napríklad Mám hodín zdrojový port sys_clk tak ako je možné nastaviť aj falošné cesty z tohto portu do celej siete, ktorý je pripojený k tomuto portu.

[Quote = vishalkatba] Ako môžem nastaviť falošné cesty pre celú triedu siete pomocou hlavnom vysielacom čase. Napríklad Mám hodín zdrojový port sys_clk tak ako je možné nastaviť aj falošné cesty z tohto portu do celej siete, ktorý je pripojený k tomuto portu. [/Quote] Ak si chcete nastaviť falošnú cestu atribút medzi dvoma doménami hodiny potom použite nasledujúci príkaz .. set_false_path-z "sys_clock" až "target_clock_network"

Po definovaní hodín definíciu portu, nastavte nižšie set_false_path-z [get_clock sys_clk]. To bude vytvárať falošné cesty všetkých pripojených skupín (Začíname) z sys_clk, aj koncový bod dráhy hodiny sys_clk tiež stane falošné cesty. - Sam

False cesta je cesta, ktorá načasovanie nemôže šíriť signál. PT set_false_path používa príkaz na identifikáciu takých ciest v dizajne. Časové obmedzenia sú odstránené z týchto ciest tak, aby PT zvyknutý analýze časovanie na nich. hodiny zdroj: kolíky / portov, kde je priebeh hodiny aplikovaný na dizajn. Hodiny môžu mať viac zdrojov. Hodiny siete: hodiny Sieť je kombinačné logiky medzi zdroj hodín a registruje v tranzitívnych fanout zdroje. Ak chcete určiť výnimky (v PT), za predpokladu, Synopsys rôzne možnosti pre užívateľov. Závisí na nastavení, bude PT odstránenie časového obmedzenia pre načasovanie cesty. Tam je 100 + spôsoby, ako zadať falošné cesty. Prosím prečítajte si človek stránok set_false_path pred nastavením. Ak nastavíte set_false_path-z [get_port DATA_IN]. Tranzitívne fanout prístavu DATA_IN sa nepoužíva pre meranie času. Ak nastavíte set_false_path do [get_port DATA_OUT]. Tranzitívne v prístave DATA_OUT sa nepoužíva pre meranie času. Dúfam, že som sa stretol vaše očakávania aspon 10%. S pozdravom, Sam

Ahoj všetkým, ako nastaviť falošné path.i znamenajú, ako sa rozhodnúť, falošné cesty v design.i vie, že všetky hodiny na hodiny cesty sú falošné cesty, je nejaký ... thank prskanie [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 35 minútach: [/color] [/size] thank mr sam

Dobrý deň, pre váš scenár pre nastavenie falošnú cestu z jedného prístavu do hodiny všetky hodiny set_false_path-od-do clock1 [all_clocks] tu: clock1 je port, ktorý je hodín. all_clocks je premenná, ktorá uchováva všetky primetime vnútorné hodiny mená ... Tak som sa, že tento bude stačiť vašej požiadavky. Ak chcete vedieť viac o scenár falsepaths a lepšie pochopenie toho, čo ciest by mohlo byť pravdivé, alebo falošné cesty cesty navštívte túto stránku ... http://www.vlsichipdesign.com/static% 20timing% 20analysis.html Vďaka,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back