Ako nastaviť audio čítať z MATLAB do nulového bodu?

P

pradeept88

Guest
Dobrý deň, prosím pomôžte mi, mám zaznamenaný zvuk z mikrofónu pomocou wavrecord výučby, ale ja som stále mierne pod jeho nulového bodu Prosím, pomôžte mi, ako ju nastaviť späť na nulu vyrovnať. Tu je môj kód. Fs = 10000; y = wavrecord (5 * Fs, FS, 'dvojitý'); wavplay (Y, FS), plot (y), tento program zaznamenáva zvuk na 5 sekúnd z mikrofónu a vzorky na frekvencii 10 kHz TAT a ukladá vzoriek poľa y. Ale dej ma stále nie je setted do nulového bodu plz pomoc. U Ďakujem S pozdravom, Pradeep

Čo tým myslíte nulového bodu? Rozsah alebo Y, je -1,0

Mám na mysli reč, je signál nie je stredom na nule na osi x je jeho stredom v mieste negatívne.

Ale ak sa tento FFT signál ide do reakcie negatívne.

Ya Tu to je, Fs = 10000; NFFT = 2 ^ nextpow2 (L),% budúci sily 2 od dĺžky y y = fft (y, NFFT) / L, F = Fs / 2 * linspace (0,1, NFFT / 2 +1);% Plot jednostranné amplitúdovej spektrum. plot (f, 2 * ABS (Y (1: NFFT / 2 +1))) Názov ("Jednostranné Amplitude Spektrum y (t)) xlabel ('frekvencia (Hz)') ylabel ('| Y ( f) | ') [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 10 minútach: [/color] [/size] pre všetky reči som si to začína FRM tak negatívne. FFT výstup je nulový. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Ďakujem za ur u odpovede Amar ali.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back