Ako nastaviť ATmega16 bežať s vonkajším kryštálom Osci

S

sino

Guest
Ahoj, som začiatočník s AVR ATmega16 ako zariadenie. Ako môže ATmega16 byť nakonfigurovaný pre spustenie s externou kryštálový oscilátor s frekvenciou 7,3728 MHz. Aké sú špeciálne funkcie registre pre tento účel a spôsob, akým má byť konfigurovaná? Čo je to predvolené nastavenia? Ja používam CodeVisionAVR (2k hodnotenie) a tiež IAR Embedded Workbech kickstart. Láskavo mi pomohol s kódmi, napríklad C. s ohľadom-čínsko-

Hai výberu externých hodín by malo byť vykonané s programátorom, ak by ste mi povedať, čo programátor používate, potom vám môžem pomôcť Je to dané tým, že stanovuje clksel bitov poistka bitov Nandhu

Hai, I am using PonyProg2000 a spaľovanie HW (AVR-PG1B. http / / www.olimex.com.dev) bola navrhnutá podľa zdarma na stiahnutie a použitie sériového portu počítača. Pokiaľ ide čínsko-

Ahoj Spustiť PonyPorgrammer, vyberte zariadenie, tj AVR => mega16 Stlačte Ctrl + S, uvidíte obrazovku s niekoľkými začiarkavacích políčok je potrebné nastaviť, aby cksel3 cksel0 Prečítajte si prosím pozorne Mega 16 datasheet (page25) pred nastavením POZOR: nastavenie ZLE BITS môže viesť k poškodeniu CHIP Dbajte na nastavenie S pozdravom Nandhu

externé hodiny možno nastaviť pomocou nastavenia CKSEL3 ... 0 bits.these kúskov som sa b ručne nastaviť pomocou programátor a prebieha rôznymi spôsobmi s použitím programovacieho software u use.but byť opatrný, aby si s ostatnými kúskami, ak u DNT vedieť, že functions.read listu pred nastavením bitov

V codewizard šablóny CodeVision softvér nastavený CKSEL poistka bity

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back