Ako naprogramovať mikrokontrolér v C?

P

popat_panjaru

Guest
Ahoj všetkým môže niekto mi smer, ako sa môžem programu mikrokontroléru v C, aj keď som mať dostatok vedomostí o C a Micrcontroller aj BT neviem, ako programovať v C mikrokontroléru členov plz pomôžte mi Popatlal Panjarawala

Wan t Program mikrokontroléru. / Mikrokontrolér, ktorý chcete pri programe, a to, čo kompilátor ur použitie pre to. Každý regulátor má samostatný programátor. Dovoľte mi teda vedieť, čo kompilátor ur používate a aké programátor u rozhodnuté.

Ahoj V prvom rade je nutné povedať, mikroprocesor, ktorý chcete programovať. Niekoľko zariadení môže byť naprogramovaný pomocou kompilátora gcc z GNU. Ostatné dopyt komerčného softvérového nástroja. Napríklad, MSP430 od TI je naprogramovať pomocou Starter Kit od OLIMEX (a paralelný port JTAG) s formou IDE IAR, crossworks alebo mspgcc GCC toolchain pre MSP430. S pozdravom Pendragon

Ahoj všetkým Chcel by som programu AT89 série Mikrokontrolér anyby mi smer, čo mám robiť a ako môžem program, ale tiež, ako bude vzdelávanie práce v C Popatlal

Dobrý deň. Môžete použiť externý programátor pre programovanie AT89 série. A niektoré série podporuje ISP cez sériové

Ak chcete dosiahnuť trochu ruku na UC, môžete skúsiť MPLAB IDE pre PIC, ktorý dokáže simulovať UC run-time správanie

keď chcem spustiť UC AVR na Keil, ale nedá nainštalovať Keil 8.08

Z vlastnej skúsenosti som zistil, že programovanie mikroprocesorov v jazyku C by bolo jednoduchšie, keby sme rozumieť architektúre MCU, vrátane registrov, jeho inštrukčnej sady, jeho prerušenie, atď Z tohto dôvodu a zdokonaľovať zostavy prvého neublíži; -)

Mali by ste mať nástroj Najprv vyberte procesor ktorý mikrokontrolér Máte záujem, ďalší krok by ste mali nájsť kompilátor C, ďalší význam by ste mali nájsť napríklad JTAG debugger alebo incircuit ladenie, bude to rýchly porozumení v oblasti programovania.

[Quote = popat_panjaru] Ahoj všetkým by som rád programu AT89 série Mikrokontrolér anyby mi smer, čo mám robiť a ako môžem program, ale tiež, ako bude vzdelávanie práce v C Popatlal [/quote] Tu je odkaz, aby sa vlastné programátor ~ http://www.kmitl.ac.th/ kswichit / Shia / prog.htm funguje dobre pre 8951,8952, s malou modifikáciou môže robiť 2051 chcem dať u rady na základe svojich skúseností, aby zachránil Ur Time (pracujem na MCS51 a iné procesory od roku 1992) je, že kúpiť Evaluation Board (tak nízke, ako $ 20-50) veľa šťastia

Ako sa o Keil C. Myslím, že je to veľmi užitočné pre kódovanie C. Ahoj, je to jednoduché, aby sa kód (napr. ANSI C), a Keil C patrí Simulator ľahko testovať yor kód. www.keil.com/c51 [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 9 minútach: [/color] [/size] Tu je úvod a niekoľko príkladov Keil C

[Quote = popat_panjaru] Ahoj všetkým môže niekto mi smer, ako sa môžem programu mikrokontroléru v C, aj keď som mať dostatok vedomostí o C a Micrcontroller aj BT neviem, ako programovať v C mikrokontroléru členov plz pomôžte mi Popatlal Panjarawal [/url] [/u] [/quote] [/tex]

Ahoj všetkým, čo r rozdiel medzi AVR, PIC, AT89C51? ... ktoré sú charasteristics, ktorá sa líši medzi sebou? Aké sú výhody a nevýhody? ... Tiež plz povedz mi, čo hodiny frekvencia každého MIC? Popatlal Panjarawala

a programovanie mikrokontroléru, nie je ľahká úloha ... U musí poznať vnútornú štruktúru MCU myslím registre atď .. na to by u nájdete na stránkach .. www.8052.com , a tiež u nahliadnuť do knihy mazidi "8051 mikrokontroléry a vstavané systémy" ... Prvé vydanie tejto knihy sa týka programovania v assembleri, ale iba v druhej editiion, ktorý je spustený nedávno c programovanie je tiež ... Aj môjho názoru je to najlepšia kniha, akú som kedy študoval, a naozaj je najlepšie pre začiatočníkov i expertov ... U mal kúpiť túto knihu ... Ak sa u naozaj chcete byť majster v MCU programovania ... Mám mnoho slabých výtlačkov kníh o programovaní MCU v C. ale EDA rada obmedzuje vysielanie ebooks tak mi ur e-mail a číslo pošlem je tam u .. Ak u tejto odpovede našiel užitočné kliknite na tlačidlo mi pomohol tlačidlo nižšie

Keil prekladač je najlepšie kompilátor napísať program v C pre regulátory rady AT89.

Najlepším zdrojom pre získanie vedomostí o mikroradiče a C je Mohammad Ali Mazidi knihy. Použitie kompilátor Keil a skontrolujte, či malé programy dostupné v tej knihe. Môžete získať dobré znalosti v prepojení s mikrokontroléry, že kniha sama o sebe. Môžete sa tiež prihlásiť do www.8052.com pre iné pochybnosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back