Ako nainštalovať scl1.2 na linux8.0?

N

niko_zhang

Guest
Ako nainštalovať scl1.2 na linux8.0? Ako program nainštalovaný EDA na Linuxe? thx

Obvykle 1. dekomprimovať, 2. rozbaliť, 3. inštalácie. Najviac EDA nástroje nepotrebujú kompiláciu je, stačí nainštalovať.

Sklamal som pri inštalácii scl1.2 na RedHat 8.0. Ale rovnakým postupom, môže scl1.2 byť správne nainštalovaná redhat7.2

Nie je problém, že na SCL rh8, toto je môj priateľ mi povedal. Používam mandrake9, SCL je v poriadku na to.

No, problém je v kompresii / dekompresii veliteľstvo stratilo na rh8/mandrake9. skopírovať jednu zo starej verzie. alebo aktualizovať inštalačný súbor, použite "gunzip" nahradiť "rozbaliť". Skúste to.

Obsahuje dva súbory: 1. common.gz 2. linux.gz spoločný súbor zahŕňa to. install.now, že to môže nainštalovať auto. Linux súbor obsahujúci reálne informácie o SCL ako to mám urobiť? thx

návrh na riešenie scl1.2 inštaláciu redhat8 je, že spustiť / nainštalovať scl1.2 v redhat7.3 a potom skopírovať celý adresár redhat8 SCL. Potom spustite lmgrd podľa potreby. Snažil a to vyriešili problém.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back