Ako nainštalovať LDV4.1 Linux 7.3 alebo Linux9.0?

W

willyboy19

Guest
Ahoj, CD obsahuje dva WinRAR typu súborov v E: \ adresár ldv4.1: Base_LDV41_lnx86_1of1.tar ISR200304081120_LDV41_lnx86_1of1.tar Môže mi niekto pomoct, ako rozbaliť, alebo rozbaľte tieto dva súbory? Počul som, že je potrebné, aby rozopol alebo untarred do / spoločné a / linux adresára, nie? Ale mám rozbaliť / rozbaľte je pod Linuxom alebo Windows OS? Prosím, pomôžte!

Dať tieto dva súbory do jedného adresára napríklad súboru ~ / temp / Po tom cd ~ / dechtu xvf Base_LDV41_lnx86_1of1.tar tar xvf ISR200304081120_LDV41_lnx86_1of1.tar cd ISR.../CDROM1. / Setup.sh a pristupujeme ku kaľdému partnerovi pokyny. Po niekoľkých minútach Program vám položí základný produkt cestu. Otvoriť súbor temp/Base_LDV41.../CDROM1 Veľa šťastia!

Môžete rozbaľte najprv vo Windows, a potom skopírujte súbor untarred linux.

Ahoj Mas_serg, vďaka za pomoc, ale mám urobiť kroky, ktoré uvedené ako užívateľ root, alebo len ako normálny používateľ v Linuxe? Má to nejaký vplyv? Willy

ahoj, willyboy19 Odporúčam vám ako root nainštalovať softvér. Potom môžete nastaviť normálny užívateľ používať. BTW, nezabudnite nastavenie prostredia.

Pamätám si, c @ dencia nenavrhol na inštaláciu nástrojov pre užívateľa root. by to vytvoriť ďalších používateľov na inštaláciu.

neinštalovať ako root nainštalovať ako normálny užívateľ inak vytvoriť oprávnenie problém UE

radšej ju nainštalovať na RH7.3 (7.2). Ju nainštalovať na RH9.0 (tam je nejaký problém). Po prvé môžete nainštalovať "ISR" tar, potom nainštalovať "základ" packeg.

Ahoj willyboy19. Samozrejme, že môžete nainštalovať kadenciu za všetkých používateľov. Ale pre bezpečnostný problém Navrhujem vytvoriť osobitný účet pre všetky kadencia produktov, napríklad "cdsmgr". Inštalácia pod root je nebezpečné - nikto nevie, čo je vo vnútri balíka. Len nezabudnite, aby tento používateľ písať a čítať všetkých užívateľov, adresáre po inštalácii. Veľa šťastia!

prečo u inštalácia "ISR" tar, nie "základ"? Myslím, že skutočná cesta je inštalácia základne, potom zvoľte "Update" v hlavnom menu.

Len som nainštalovať softvér ako root a spustite ho ako bežný používateľ, sa zdá byť žiadny problém. : D, možno lepšie riadiť kadencia inštrukcie. stačí spustiť inštaláciu v adresári ISR, bude vás propmt pre základné adresára a finially nainštalovať najnovšiu verziu, ktorú dostal. je to odporúčam nainštalovať spôsob, kadencia doc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back