Ako nainštalovať kadencia ic5 na Ubuntu 6.10

B

bruteforce

Guest
Snažil som sa nainštalovať Ubuntu na kadencii ic5 6,1 a nasledoval pokyny v tejto téme: http://www.edaboard.com/ftopic68046.html . Problém je, že potom, čo som run "softload", mám nasledovné chyby: ////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////// Radiť: Varovanie : "+ číslo" syntax je kritizovaný, použite prosím "-k číslo" .................................. ................................. Kontrola dátových súborov ... Vykonávanie kontrolných programov (pre-zaťaženie) ... load_pkgs: 691: ./install/pkgs/cdsFileManager01.04-s011.exe: nenašli SL-10: Inštalácia cdsFileManager01.04-S011 sa znížil o ovládanie programu (PRE_LOAD) cdsFileManager01.04-S011 nebude installedload_pkgs: 691: ./install/pkgs/cdsFileManager01.04-s011.exe: nenašli SL-10: Inštalácia cdsFileManager01.04-S011 sa znížil o ovládanie programu (PRE_LOAD) cdsFileManager01.04-S011 nebude installedload_pkgs: 691:. / install / pkgs/cdsFileManager01.04-s011.exe: nebol nájdený ////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////// Bolo by to ocenil, ak kto môže pomôcť.

nekompatibilita aplikácií a operačného systému, sa môže zmeniť OS Pomocník

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back