Ako na USB flash pamäte v RH7.3

F

fatbear

Guest
Ktokoľvek môže mi povedať, ako používať USB flash pamäte prístroja v RedHat 7.3?
Mám používať 'pripojiť' command?A ako to 'pripojiť' usb zariadenia?
Vďaka.

krok 1.Máte-li compilled moduly a USB mass storage zariadenia vybudovať v jadre preskočiť nasledujúce príkazy a prejdite ku kroku 2.

z koreňa
# Modprobe usbcore
# Modprobe usb-UHCI
# Modprobe usb-skladovanie

dependig z vášho čipset môžete nahrať
OHCI alebo usb-UHCI alebo EHCI-hcd (usb 2) namiesto usb-UHCI

Krok 2.
#
Mount / dev/sda1 / mnt / usb-t VFAT

kde / dev/sda1 je prvá časť z vášho disku.Môžete spravovať diskové oddiely a druhy s cfdisk a mkfs .../ Mnt / usb je váš montážnej bod ...Ak chcete vytvoriť ho spustiť:

# Mkdir / mnt / usb

Tiež môžete pridať riadok do / etc / fstab
....
/ Dev/sda1 / mnt / usb VFAT noauto, užívatelia 0 0
....

Mám zabudované USB Memory Stick úspešne a vidím súbory v ňom.

Ale je tu ďalšia otázka:
Keď som sa skopírujú súbory z USB pamäte na disku, po určitom čase čítanie súborov, chyba bola hlásená informácie: Vstupná / výstupná chyba.A keď som použitie "ls" príkaz ku kontrole zabudované adresár neexistuje súbory.
Potom som umount prístroj, vytiahol ho von a po chvíli znovu-pulg ju
a potom znova-zabudované to vidím súbory znovu pomocou "ls" príkaz.Ale kopírovanie súborov zlyhá.A súbory, nemožno považovať za kópiu prevádzky.
Neviem, čo
je zle?A niekto mi môže pomôcť?
Thanks in advance!

Prvé, čo musíte urobiť, ak máte nejaký problém, ako to, že typ dmesg na škrupine, potom dostanete správu od jadra.Možno, že dlhý zoznam tak typ: dmesg |
lessak to je problém s jadrom alebo modulu, by sa zdalo, že niektoré správy deppending na vašu pamäťovú kartu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back