ako na pozemok vstupná impedancia v kadenciu

V

venky4u

Guest
nazdar
Som vykonávanie aktívnych induktoru v kadenciu k já, ktoré potrebujú k pozemku vstupná impedancia na rôznych frekvenciách, tak pomôž mi, čo já analýzy potrebné zvoliť a aké sú vstupné premenné aj potrebné zvážiť, ... atď
teraz robí simulácie v kadenciu virtuóz.
Prosím, pomôžte mi.

naliehavo

Dajte zdroj jednosmerného napätia (V0 napríklad), pripojené k vstupu do Vdc s = Vop, kde je prevádzka Vop miesto vašej aktívnej cievke.AC nastaviť veľkosť alebo 1mV až 1V.
Run AC analýza.Ako pomocou kalkulačky plot VF (V0) / IF (V0).Bude plot vstupná impedancia vs frekvenciu.

ahoj moje induktoru aj vzal 600mV ako pracovný bod a napätie 150mV ako striedavé napätie, keď ja používam výraz VF (V0) / IF (V0).V mojom prípade je to V2 nie je V0.messge okno sa blíži.

(hodnotenie chyby (ERROR: ( "eval" 36 t nil ( "Error" eval: Bez obmedzenia, premenná "V2))) Expression: VF (V2) / IF (V2))

jedna vec, ja som nepochopil, prečo sa musíme brať ako VF miesto V, becoz Neviem, syntax za to.
prosím, vysvetliť to.

Úprimne povedané, nemali by ste tento typ prejavu sami.Použitie myši, kalkulačky okná (CW) a schematické okno (SW).Udalosti sú nasledovné:
CW: kliknite VF
SW: kliknite uzol budete chcieť dať na CW.Exspression so sebou vnútri v CW
CW: kliknite AK
SW: kliknite koncových zariadení, prúd, ktorý chcete dať do CW.Výraz v CW sa zmení.
CW: kliknite na "/", kliknite na tlačidlo plot.

Výraz by mal byť takto:
Kód:

VF ( "/ net1") / IF ( "/ V2/PLUS")

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back