Ako na optimalizáciu nastavenia a majú čas

S

Sahil

Guest
hi all ...........

môže ktorýkoľvek orgán mi povedať, že, ako môžem optimalizovať nastavenie a mať čas porušenia v mojom vzhľade.plz mi podrobne opísať.

thankyou

rešpekt
shadab

držať, aby sa zabránilo porušeniu, vložka buffers / striedače na tejto ceste.

nastavenie, aby sa zabránilo porušeniu, reštrukturalizovať dizajn tak, aby kritické cesty budú mať menšie meškanie, alebo znížiť prevádzkové frekv.

Všeobecne platí, že by sme mali nastaviť prelayout čistý dizajn.držať porušovania môže automaticky znížená v P & R fáze.

Hi Anjali ........

Děkuji mnohokrát za odpoveď ...........
, Ale aj hv pochýb o tom, myslím, že sme použili nárazník a striedavé vkladanie technika pre optimazation nastavenie času nie mať čas ..... plz dať jasne najavo, pre mňa ..........
a ja tiež vedieť, že softvér bude, ako optimalizovať nastavenie času do vyrovnávacej pamäte a striedače vloženia ...

waiting for ur reply

pozdravy
sahil

Hi Sahil,
Nastaviť čas, ak dôjde k narušeniu celkového oneskorenia medzi okr.a okr.je viac ako hodinové obdobie.
Celkové oneskorenie = TCQ TcombMax Tsetup (Destination Reg)

Budú Ak dôjde k narušeniu musíme znížiť TcombMax alebo potrebné zvýšiť hodinové obdobie.(Nemôžeme zmeniť TCQ alebo Tsetup hodnoty, tieto technológie sú závislé)

Hold, ak dôjde k narušeniu (TcombMin Tsetup) <Thold

Aby nedochádzalo k porušovaniu držať musíme zvýšiť TcombMin.

Z týchto môžeme povedať, že musíme pridať nárazníkmi alebo invertory, aby sa zabránilo porušovaniu držať a my sa musíme znížiť TcombMax nastaviť, aby sa zabránilo porušovaniu ľudských práv.

Anjali

Hi Anjali,

Mám iný pohľad na svoje miesto v poradí čas.Ak použijete vyrovnávacej pamäte (disk s vysokou pevnosťou) v dátovej cesty, môžete sa zlepšuje časovanie a existuje vysoká šanca, že porušujú držať stave.

Ak je táto funkcia to je dôvod, zatiaľ čo my si užívame STA najlepšom prípade sú splnené podmienky pre kontrolu Hold stave.

To sú moje názory, a tak ma opravte, ak sa mýlim

Hi Collrak,
Čo ste vravel, je správne.Ale to záleží na výbere buffer.

Ak pridáme vysoko pevnostné nárazníky riadiť načasovanie bude určite zlepší.takže cesta meškanie dostane znížená.Ale nástroj vyberie buffer sily tak, aby optimálne drží porušenie nedôjde.Nástroj sa bude starať o to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back