Ako na import *. dxf do tempa

Y

yzriver

Guest
Keď som import dxf do hybnosť, tam je chyba hovorí, že tvar usporiadanie nemôže byť uznaná.Čo som urobil, je:
1.Súbor -> Import -> DXF (hierarchickej)
2.vyberte dxf súbor

Je to chyba od toho môjho DXF súbor nie je hierarchická?čo môžem urobiť pre import rozloženie z dxf a simulovať to?

Vďaka.

Venujte pozornosť: impulz doesnt pochopiť línii ako obrys vášho návrhu.Malo by byť krivky, a nie len jeden riadok.Chcem povedať: ak máte metalizovanie vám dizajn rovnako ako linky ho previesť do krivky (AutoCAD vám to), potom to rozoznať tvar vašej štruktúry

dúfam, že to pomôže

ide o

Stefano

V skutočnosti, mohol by som import DXF súbor do dynamiku usporiadania, ako by som nakresliť CPW konštrukcie s retangle commond.Tieto retangles sa skladá z uzavretých line.Potom som uložiť do DXF formátu.Potom som importovať do tempa.Vidím to CPW retangle pevnej štruktúry sú v rozložení.

Avšak, keď som simulovať parameter S, chyba mesage je "Mesher prívody neobsahuje žiadne platné tvary"

Všetky návrhy na riešenie tohto?

Mnohé vďaka!

Ahoj, yzriver:

Chyba je pravdepodobne spôsobená tým, nesúlad medzi vrstvou, kde ste kov dováža a vrstva-mapovanie substrátu.

Prejsť na vrstvu substrátu editor a editor skontrolovať ich mapovanie vzťahov.

Dúfam, že to pomôže.

S pozdravom,

Vďaka!

Áno, vrstva import z DXF, je potreba upraviť tak, aby vrstva, kde kov autually je.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back