Ako načítať obrázok z čítačky odtlačkov prstov, v Matlab?

F

fatimajoy

Guest
Dobrý deň! Ako môžem načítať obrázok z čítačky odtlačkov prstov, v MATLAB? Vďaka!

Ahoj Je to veľmi jednoduché. Ak sa u nájdete v Pomocníkovi Toolbox (Image processinh) u nájdete odpoveď

Myslím, že, nie je to tak jednoduché. Ak máte čítať zo skenera, potom sa obávam musíte pre komunikáciu s prístrojom? Osobne som neurobil v Matlab. Ale myslím, že neexistuje žiadna alternatíva. ide, cedance.

HELO ako rozhranie MATLAB plz pomôžte mi odpovede čoskoro [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Aký príkaz budú použité v MATLAB pre komunikáciu s hardvérom

Ak robíte po spracovaní využitie: READBMP čítanie obrazových dát zo súboru BMP. READGIF načítať obrázok zo súboru GIF. READHDF načítať obrázok zo súboru HDF. READJPG Prečítajte si obrazové dáta zo súboru JPEG. READPCX Prečítajte si obrazové dáta zo súboru PCX. READPNG načítať obrázok zo súboru PNG. READTIF načítať obrázok zo súboru TIFF. READXWD Prečítajte si obrazové dáta zo súboru XWD. RJPGC Prečítajte si obrázok vo formáte JPEG. Prečítajte si RTIFC formátu TIFF. Ak chcete v reálnom čase získania zo skenera, budete musieť dostať programovanie info od skenera a na to prísť sami. Tie by mohli byť schopní používať MEX súboru alebo Active X v Matlab. Veľa šťastia

Našiel som MEX súbor skenera, ale ako môžem otvoriť súbor v MATLAB? Existuje príkaz na to? Vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back