Ako nájsť vyžarovací diagram v IE3D?

B

bharathims

Guest
Zdravím všetkých Potrebujem pomoc v IE3D, vlastne som simuloval dva porty zariadenia v IE3D, po simuláciu som s-parametrov grafického okna a spôsob zobrazenia okna, teraz v grafe okna chatu pomocou zobrazenia prepínať a zápas končí niektorý z tie dva porty a využila možnosti simulovať v okne pod grafom, ktorý proces voľby v tomto okne, je teraz možné získať vyžarovací diagram pre tento uzavreté ukončená s parametrom-charateristics Thx vopred

Ahoj bharathims, prepáčte, ale nechápal som, čo je ur záležitosť. ktoré IE3D verzia sa u použitie, ak je to 10 Nahrať súbor ur by som vám pomôže sa dostať radiačnej model ide

Dobrý deň, Alberich: Môžete použiť MGRID + + MODU PATTERNVIEW nájsť vyžarovací diagram štruktúry spojené s sústredenými prvkami. Prvý spôsob: 1. Po IE3D simulácie sa uloží aktuálne rozloženie, môžete sa pripojiť s-parametre s ostatnými Ones (s-parametre a sústredenými prvky). Potom vyberte proces> simulovať a FIND budenie. Môžete definovať vlastné budenie a ukončenie na portoch módu. Potom vyberte Súbor-> Uložiť EXCITAIOTN uloženie súboru. ECT súboru. 2. Na MGRID zobrazenie aktuálnej, môžete si vybrať proces> Pattern výpočtu. Pripojíte. ECT súbor budenie a nájdete vyžarovací diagram pomocou všetkých pripojených prvkov. Alternatívou je, že si môžete vybrať Edit-> Proces vzoru generála vo PATTERNVIEW a poskytovať. ECT súbor vzoru s budením podmienkami. Druhý spôsob: Jedná sa o všeobecnejšiu spôsobom. Môžete pripojiť IE3D štruktúry a s-parametre a koncentrovaný prvkov na módu. Potom vyberte proces> simulovať. Prosím, kontrolná vzorka výpočtu budete môcť nájsť vyžarovací diagram VŠETKÝCH IE3D geometrie MODU schém (nie len jeden, ale všetci. Geo súbory) s budením definovaných podmienok. S pozdravom,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back