ako nájsť vinutia krokových sekvencií

R

rameshdanas

Guest
Mám krokový motor, ktorý je MYCO robiť to má nasledujúce špecifikácie 4 fázy, 12V, 0.4A, 1,8 ° / krok má šesť drôtov z nižšie uvedených farbách červená, čierna, žltá, modrá, zelená, biela môže každý veď ma, ako sa exicte motor má 360 ° otáčania Prosím, pomôžte mi nájsť vinutia poradí. Ďakujeme Ramesh

v tom, že dva drôty sú spoločné. (Myslím, že black n biely, nie je si istý) spojiť tie dva spoločné vodiče spoločne. zistiť, ktoré sú spoločné vedenie, je potrebná u HAV multimeter na table.take meter a začať hľadať odpor medzi rôznymi combinations.u by dodržiavať tieto: - napr: - u mesasure 5E medzi istými pary. a pri opatreniach 10E medzi určitými pairs.Then jeden z drôtov v páre 5E bude spoločný. ako to, u'll sa dva také drôty, ktoré sú spoločné. U niektorých by mohol nájsť žiadne spojenie medzi istými pary. tak pripojiť k tým, na bežné a dať na 12V. Teraz je potrebné uplatňovať na súde niektoré chyby n methods.start pripojenie ďalších vodičov jeden po druhom na zem a pozrieť sa na nejakú kombináciu motion.With u nájdete rotor sa otáča iba jedným smerom, myslím, že to nebolo jasné, že to, čo som povedal. začať pracovať a dajte mi vedieť, particular, kde ste. S pozdravom,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back