Ako nájsť sprisahania R vs F a L vs f v ADS

S

saurc

Guest
Ahoj, som simulovať mikropáskové vedenie štruktúra uvedenia na stratové substrátu. Po ADS Momentum s-parametrov simulácie, mám grafy o rozsahu vs f (dB vs GHz) a fáza vs f (stupeň vs GHz) parametrov S11, S12, S21 a S22. Frekvenčný rozsah je 0,01 GHz do 10 GHz. Teraz prosím, povedzte mi postup, ako sa dostať sprisahania odporu / jednotku dĺžky a Indukčnosť / jednotku dĺžky na mikropáskového riadku. Vďaka.

Pripojte jeden port na zem a robiť si s-parametre simulácie again.You "nájdete S11 a Z11 (ak zaškrtnete túto možnosť v simulačnom radič) V tomto prípade, Re {} Z11 vám celkový odpor, Im {} / Z11 2 * PI * frekv. vám celkovú hodnotu indukčnosti (ako stratový cievky). Ak sa domnievate, že mikropáskové linka má jednotku komponenty homongenly a lineárne disributed pozdĺž čiary, môžete vypočítať tieto hodnoty.

Dobrý deň bigboss, Ďakujem moc za odpoveď. Ako ste mi povedal, som vložil do prístavu na jednom konci, a výstupný koniec je vyrobený uzemnená. Teraz po Momentum s-parametrov simulácie, mám sprisahania S11 (veľkosť vs f a fázy vs f). Vďaka tejto odpovede som sa tiež pripojil dokument uvádzajúci skúšobnej štruktúru, rovnako ako nové výsledky simulácie. Prosím stiahnite tento súbor. --- *** Dotazu som stále nemohol nájsť Z11 vs frekv pozemkov z hodnôt S11. Prosím, povedzte mi kroky v ADS. V priloženom dokumente (v poslednom dokumente), som vložili príklepom z simulačného okna. Prosím, povedzte mi, ako sa dostať na hodnotu Z11. Vďaka.

v s-para simulátore check / aktivovať / selcet pre voľby pre výpočet Z-parametre.

[Quote = saurc] *** Otázka --- som stále nemohol nájsť Z11 vs frekv pozemkov z hodnôt S11. Prosím, povedzte mi kroky v ADS. V priloženom dokumente (v poslednom dokumente), som vložili príklepom z simulačného okna. Prosím, povedzte mi, ako sa dostať na hodnotu Z11. Vďaka. [/Quote] S-parametrov bloku simulácie riadenia, je karta označovaná ako "Parametre". V tejto záložke zaškrtnite "z-parametre" možnosť pre ich výpočet.

Dobrý deň, môžeme použiť Z = stohoch (S) príkaz priamo v ADS pre prevod S-parametrov do z-parametre? Mám ADS 2008 verzii a nemohol nájsť Z parametre možnosť S-parametra simulácie v rozvrhnutie okna. Vďaka.

to nemusí fungovať. umiestnite rozloženie komponentov v dokumente SCH a to isté je vyššie uvedené.

Ahoj bigboss a kspalla, Mockrát vám ďakujem za vašu rýchlu reakciu. Ak je to možné, pošlite mi snap shot "S-parametrov bloku simulácie riadenia" obsahuje "Parametre" kartu Z-parametrov. Pre simuláciu rozloženie štruktúry, ja používam tieto možnosti v rozložení okna --- [Momentum ---> Simulácia ---> S-parametre ...] Tu som nemohol nájsť túto možnosť. Vďaka ...

nenájdete ju v rozložení ako riešiteľom je moment nie je ADS. Potrebujete crarte vyzerať a umiestniť rozloženie komponentov do schémy a to sch simuláciu. Tu S-para sim regulátor má možnosť nie je v rozložení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back