ako nájsť Rin zo seba-bias cascode aktuálne-mirror

W

wanily1983

Guest
HI, všetci chlapi

ako nájsť Rin zo seba-bias cascode aktuálne-mirror z negatívneho pohľadu?
to je len Figure5.4 ALLEN-4 v knihe, a tam je veta takhle "duo na negatívnu spätnú väzbu,
čo je približne o vstupný odpor r 1 / gm".

nádejou pre ur odpoveď!

Nazdar,
I dont mať Allens knihy, ale
budem snažiť vysvetliť-jsem spätnú väzbu conceept.Ak budeme predpokladať, že o / p napätia z cascode (odlive CG (spoločné bráne) MOS) sa zvyšuje, potom kvôli obmedzeného o / p rezistencie na MOS, aktuálne by zvýšilo.To by inturn zvýšenie odlivu napätia SK MOS.by to zníženie rýchlobehom z CG MOS teda skutočne prináša späť o / p prúdu na svoje pôvodné hodnoty.To môže byť považované za-v spätnej väzbe kvôli poklesu celej DS od spodnej tranzistor na cascode.
nashledanou

Vážení časovača
Nemůžu za tebou.to je obrázok, mohol by ste to povedať znovu?
prečo nemôže obraz zobraziť správne?kto môže povedať mi prečo?Vďaka pokročilej!
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Ahoj wanily1983,

Vďaka za uvedenie do ckt.
Teraz nás sa domnievajú, že uzol 1 bol zaracha.hľadať v období od
1. by sme vidieť iba rezistory.Ak by sme zvýšiť uzla 1 do W volty, I do uzla by sa zvýši o 1 W / r.

Teraz v ckt.máte dať hore, keď nárast V rýchlobehom na začiatok MOS (na ľavej strane) sa zvýši tým zvýšiť súčasný.Táto aktuálne taktiež prenáša spodnej tranzistor.Teraz na udržanie súčasných vysokých rýchlobehom spodného tranzistora sa zvýši o (delta I) / gm.Tým sa zvyšuje napätie na spodnej strane na odpor R.Preto je test aktuálne vpustí do uzla 1 znižuje.To môže byť považované za-v spätnej väzbe.spodný uzol 2 r je sledovanie napätia na špici.Preto i / p odpor r plus extra (1/gm) vďaka tejto spätnej väzby.

nashledanou

ahoj, časovač
Rin by mohol počítať s námety používa teória?Predpokladáme uzla 2 je výstupný uzol, potom môžeme zreteľom R ako thunt-thunt spätnoväzbová odpor.potom analýzu tohto okruhu použitie klasickej teórie spätnej väzby, vo vstupnej uzol, pripojte uzla 2 na zemi, vo výstupnom uzla pripojenie uzla 1 na zem.Rin (OPEN LOOP) = R,
na Rin (úzkej slučky) = Rin (otvorenej slučky) / (1 Aloopgain), potom sa Rin (úzkej slučky) bude menší ako R. je to kontrast k výsledkom v ALLEN knihy, aké
to je chyba v mojej analýzy?

nazdar,
Rin = R ((gm3 * rds3) * rds1 1/gm) ~ R 1/gm
nádejou som jasný.
Hezký den!

ahoj, JPS
ste povedal: "Rin = R ((gm3 * rds3) * rds1 1/gm) ~ R 1/gm", ale (gm3 * rds3) * rds1>> R (alebo 1/gm), môžete to vysvetliť ?

hi wanily,
Promiň, som urobil chybu v mojom príspevku.Nahradiť "Teraz nás sa domnievajú, že uzol 1 bolo založené"
slovami "Teraz nás sa domnievajú, že uzol 2 bolo založené".I dont know how môžete prípadne použiť klasické teória spätnej väzby.Jeho jednoduchšie napísať malý signál model a získajte odpor.pre intuitívne pocit, že
som vysvetlenie danej mohol byť docela dobrý.

hi JPS,
O tom vzorci ste odoslali, sa javí ako niečo zlého.Ak budeme predpokladať, zanedbávanie CLM rds je infinty, potom podľa vášho vzorca, odpor by ísť do infinty čo nie je pravda.

ahoj, časovač
Viem, že je jednoduché vypočítať pomocou malých Rin-analýza signálu, ale co mě zaráží je aj dôvod, prečo nemožno použiť spätnoväzbová teórie pre výpočet je?

Myslím, že je možné považovať za typické negatívne odozvu obvodu potom ju analyzovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back