Ako nájsť charakteristické impedancia mikropáskového po simuláciu S parametre?

M

mfarhan1

Guest
Vážení mám jednoduchú otázku, keď urobím mikropáskové vedenia alebo pásikov (s riadne výpočtu jeho šírka) v ADS hybnosti a jeho charakteristická impedancia je nevedno ako potom môžem nájsť jeho charakteristické impedancia po simuláciu S parametrami, má aj niektoré veci čo do činenia s odrazom S11, ale ako Povedzte mi, prosím? PL: Nechcem používať rovnice a vzorce, pretože zmeny sa substrátom configration čakanie na rýchlu reakciu

dal 50 ohm ukončenie a vypočítať S11 a od odrazu (veľkosť a fáza S11) môžete vypočítať drzosť vedenie alebo ak je vedieť, u šírky a parametrov u podkladu možno použiť linku Calc na ADS dostať odporu vedenia

Vďaka Yahia nemôžem použiť linku Calc, pretože som tuning dizajn, (povedzme neviem substrátom len výsledok simulácie), druhá vec, ja viem, že používanie S11 nemôžem nájsť, ale ako? Môžete mi povedať, vzťah? Tam je veľa, ale verte mi, nikto sa pracuje

Podklad musí byť v hlavnej konštrukčné a vzťah Γ = (Z-Z0) / (Z + Z0) Buďte opatrní, ak je linka loded musíte dostať účinok zaťaženia Γ je S11 modulové

brat Začnime s jednoduchým príkladom som pripojil ideálne línii Z 25ohm 50Ohm s ukončením oboch strán sa podľa vzorca S11 = (Z-Z0) / (Z + Z0), ktorý vyjde za 0,333

Snažil som sa, čo u hovorí o ADS a dal mi mag (S (1,1)) je 0,35, čo je veľmi blízko khouly

Tento súbor talk o Difference medzi tým, ako obvod simulácie a simulácie EM zvládnuť "zápas". Dúfam, že to je užitočné pre váš dotaz.

Mali by ste použiť smirt graf kresliť S11 a potom môžete vidieť na značku impedancia (ísť s hodnotou S11) [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Nemusíte používať žiadne rovnice. Ale ak chcete kresliť odpor a reaktívne impedancii, môžete použiť rovnicu ako vyššie

Vážení vďaka za vašu podporu , ja som malý nahrávanie obrazu mikropáskové vedenia, ktorý je podľa riadku Calc je impedancia 25ohm, ukončenie sú 50Ohm, teraz, ako som už skôr povedal som stále ako veľkosť 0,6 na S11 miesto 0,33, jeho viditeľná image, dont viem, kde je problém, @ khouly Skontrolujte, kde je rozdiel, @ BKD , Smith graf ukazuje výsledok 0,251 * Z0, ktorý je 12,55 čaká na ďalšie informácie

Myslím, že differnce tiež v dĺžke linky ur používať, skúste to zmeniť a zmení u S11, prečo? čo linka bude termiated s ostatnými prístavu v meracej S11 tak dĺžku tak Zin z laoded linky zmení sa jeho dĺžka khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back