AKO možné generovať STUDENÉ S mikrovlny?

E

eltonjohn

Guest
Videl som nedávno spotrebiče vytváraný ŠPANIELSKE FIRMY ..Je to FĽAŠE COOLER ..
Stačí dať do fľaše a za pár minút bude mať ZMRAZENÝCH STUDENÉ!. Konštrukcia je Patentovaný a jedinečný ..o uplatňovaní mikrovlnami zdroj energie pre výrobu studenej ..aj stále nedostávajú to, .. Ale ta vec sa bude BIG! ..
fľaše trubka nie je ešte uzavretý.SO je okamžitý studený!

Nejaké nápady?

Môžete mi poslať odkaz na reklamu?Existuje možnosť, že popis danej pre širokú verejnosť, ktoré firmy reklamné oddelenie nemusia byť technicky správne.

Mám podozrenie, že toto zariadenie buď používa Pelter účinok zariadenia alebo je pravidelná chladiace zariadenie, ktoré využíva teplo z odporového prvku.Návrat asi pred 50 rokmi tam boli kuchyňa chladničky, ktorý používa zdroje tepla namiesto motor poháňaný kompresor v prevádzke.Byli na odľahlých oblastiach bez elektriny a petroleja používaných ako pohonné hmoty pre zdroj tepla.

Vypočuť nadýmavý ..Urobil som pre vyhľadávanie na internete a did't nájsť to, čo som videla .. videl som to na Trade Show ..tu na mieste.Jednalo sa o stroj s kapacitou pre 6 alebo 8 fliaš. Ten, ktorý robí prezentáciu uviedol, že to bol ocenený koncept a patentovaný plne chránená.Videl som fľaše stáva mrazeným v poriadku minút a Rúry kam vložiť fliaš nebolo ani CLOSED ...SO, ktoré majú byť nejaké PELTIER DEVICE fliaš muselo byť v priamom kontakte s stene rúry .. Ale zdá sa byť uvoľnený .. (budete potrebovať, aby mohla prijať akýkoľvek typ fľaše!)
Budem robiť viac serch a ak aj nájsť, čo som videl aj určite POST to ..
Spoločnosť bola ŠPANIELSKY pre SHURE, a boli presvedčení, že ich stroj bol revolučný ..rovnako to urobil dojem mě!
Naposledy upravil eltonjohn dňa 01 decembra 2004 21:25; upravený 2 krát v celkovej

Opýtajte sa ich na patent číslo.Latentné teplo fúzie vody je približne 335 kJ / kg.Keby 1 kg vody sa obrátil k ľadu do 5 minút energetických tokov by sa o niečo viac ako 1 kW.Kde ste všetci, že teplo ísť?Mali obale zahriať?I s 90% účinnosť chladenia to by si vyžiadalo 100 W zdroj energie pre spustenie.

Za predpokladu, že
2. termodinamic zákon rešpektovať a vo všeobecnosti je
to vážne stroj, uveďte, prosím, niektoré odkazy.

Ak patentovať, bude predané!Takže to bude doporučeno!

Uveďte, prosím, niekoľko odkazov, niektoré adresy
apod
Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back