ako minimalizovať priechody v PowerPCB / Blazeroute?

J

JIF

Guest
Dobrý deň, priatelia, ja používam PowerPCB 5,0 a BlazeRoute a chcem minimalizovať počet priechody v mojej doske, ako to môžem urobiť v PowerPCB 5,0 a BlazeRoute?

Najlepším spôsobom, ako bolo vždy rovnakým spôsobom. Cesta po ruke (nie auto-router:) Je to pomalý, ale najlepšie.

Ahoj Beepster, áno, máte pravdu, ale našiel som v Pomocníkovi PowerPCB / BlazeRouter kľúčové slovo "intenzitu" a nasledujúce statments sú písané v Pomocníkovi softvéru: Intenzita je priradená hodnota objektov, ako sú priechody zvážiť rozhodnutie počas autorouting proces BlazeRouter. Čím vyššia je intenzita, tým menej je položka použitá. Napríklad, nastaviť vysokú intenzitu cez použitie, aby sa minimalizovalo množstvo priechody pridaný do dizajnu. Takže, má predstavu, kde nájdem túto funkciu namiesto ručného smerovanie?

Pre čisto digitálne tabule, jeden môže používať autorouter, ale ak sa jedná o analógový, bude autorouter vytvorí neporiadok. Ak nemôžete nájsť intenzitu parametra, môžete sa pokúsiť ručne, ktorým sa za použitia podložky V4.

Jif, Nie, nie. To nemusí byť dostupná funkcia v tomto bode. Spectra-router vybavený funkciou umožňujúci nastaviť limity na celkové priechody a obmedzenia priechody / net. Urobil som veľa zložitých dosiek a v posledných 2 rokoch som sa obrátil na autorouter. Posledná doska bola 8-vrstvy, 876ball-BGA. Aj dosiahol 1 / 3 priechody dobrého autorouter. To si vyžaduje prax a dobrú stratégiu.

Oh, dobrá pripomienka Beepster, vlastne som si niektoré zložité trasy Pred montážou, ale ani som použiť ručný smerovanie BCZ zabrať, ale ja dávam prednosť ručnej frézovanie v osobitných prípadoch, ktoré routeres dosn't satisfy.Anyway pokúsim sa to urobiť ručne , mohol by ste mi prosím tiež dajte mi nejaké rady mi pomohol zlepšiť svoje zručnosti v ručnom routing? Budem ocenia, že Beepster pre vás. Vďaka priateľom Jiřím

Jif, pozrite sa na dreváky autobusov. Ak je univerzálny I / O potom ho swapps, aby sa zabránilo prechody. Nestačí robiť (Layer 2 = veritcal / layer 3 horzonal), ale veľký S-vzory sú veľmi užitočné. Miesto, aby sa tieto komponenty paterns použiť. (To si vyžaduje veľa času, vidieť tieto paterns) Ja sa len pozrieť na doske na dobu niekedy, výber autobusy / skupín, nájsť tok design. :)

Blaze router nástroje -> Možnosti, v záložke stratergy, môže u definovať intenzitu hodnota, tým nižšia je hodnota nastavená, tým rýchlejšie routing.Higher nastavenie smerovania za následok pomalší, menej priechody.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back