ako minimalizovať parazitné zložku?

P

pankaj.patil

Guest
Dobrý deň, pán Ako minimalizovať parazitné prvky (cievky a kondenzátora) pochádzajú nečinnosť pri frekvencii RF výrobu dosiek plošných spojov? Aký je ich vplyv na okruhu? a ako možno minimalizovať? Pane, mohol by ste mi navrhnúť akúkoľvek knihu alebo aplikačné poznámky, takže som si jasne svoje základné o tomto? Ďakujem

Pre minimalizáciu parazitné kapacity v DPS: 1. Znížiť dĺžku stopy s ohľadom na umelej krajiny priamo pod ním 2. Zvýšenie rozdielu priestor medzi susednými stopami beží paralelne 3. Vyhnite sa použitie VIAS k minmise parazitné indukčnosť v DPS: 1. Zvýšenie rozdielu priestor medzi susednými stopami beží paralelne 2. Vyhnite sa použitie VIAS 3. Neutekajte stopy medzi dvoma rovinami (z rôznych dôvodov)

Môžete zvýšiť prívod elektrického prúdu alebo sa umelé krajiny, aby sa minimalizovalo žiarenia dne a použitie viacvrstvových PCB, materiálu rada by sa neaktívne pracovnej frekvencie. Skúste urobiť / použitie malý okruh zariadení, ako vy!

V závislosti na obvode frekvencie prevádzky, môžete zvážiť využitie parazitické R, L & C pre podklad k vášmu prospechu, a nastaviť vedenie. Ak máte o pár desiatok MHz, môžete tieto typy konštrukcií prácu za vás, a nie proti vám. Pozrite sa na [url = http://www.microwaves101.com] Microwaves101.com [/url], alebo, viac priamo [URL = "http://www.microwaves101.com/encyclopedia/transmission.cfm"] Microwaves101 - prenosových liniek [/url] (možno microstrip, alebo možno páskové vedenie).

Pre minimalizáciu parazitné kapacity v DPS: 1. Znížiť dĺžku stopy s ohľadom na umelej krajiny priamo pod ním 2. Zvýšenie rozdielu priestor medzi susednými stopami beží paralelne 3. Vyhnite sa použitie VIAS k minmise parazitné indukčnosť v DPS: 1. Zvýšenie rozdielu priestor medzi susednými stopami beží paralelne 2. Vyhnite sa použitie VIAS 3. Neutekajte stopy medzi dvoma rovinami (z rôznych dôvodov)
Ďakujem pane pane Môžete mi odporučiť nejaké knihy, ja na to? Ak je to možné pošlite mi odkaz na stiahnutie knihy. Ďakujem

Howard Johnson [url = http://www.signalintegrity.com/] Signál Consulting, as - Dr Howard Johnson [/url] Je autorom niekoľkých kníh a článkov o dizajne PCB pre rôzne aplikácie. Ďalšie guru Stephen Hall.

enjunear, miniete umenie Analógové Design? Mikrovlnná Teória Kniha: testovací signál pre naše obvodu a von S parametrami, Black Box.

Ahoj najlepšie knihu pre tento prvok je kompaktný prvok Bahla, ktoré obsahujú všetky informácie o cievky a kapacity

enjunear, miniete umenie Analógové Design? Mikrovlnná Teória knihy:. Testovací signál našim obvodu a von S parametrami, Black Box
so žiadnym odkazom na to, čo frekvencia / čela OP signál pracuje na, nemôžem dať dobrú odpoveď. Ak je to dostať sa tam, proste robiť správnu TL štruktúra môže vyriešiť veľa problémov. Digitálne ľudí, s ktorými pracujem sa dozvedeli, že čas od času (najmä, keď zabudnete nastaviť svoje vedenie riadne a ich kolísanie výkonu rozpadne): wink:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back