Ako merať vstup podľa hluku v HSPICE / Cadence?

W

Wyle

Guest
Navrhol som Transimpedance zosilňovač (TIA) pomocou 0.18um
of the system.

Teraz som tvár problém v snahe o vstup-meranie hluku podľa
systému.

Môže mi niekto učiť, ako to urobiť pomocou HSPICE alebo Cadence?

Ak tak urobíte simulácia AC HSPICE spočítame vstupné a výstupné len hluk.Kladie integrovaný zvuk vo výstupnom súbore *. lis.

Bastos

to bys mi dať príklad netlist o tom, ako to urobiť?musím využiť. hluk?

Tu je príklad:

. Hlavy RC hluk
R1 IN OUT 1K
C1 OUT 0 10p
V1 NA 0 1.0 AC 1.0 0
. AC 10. decembra 1 100MEGA $ AC analýza je potrebné pre analýzu hluku
. HLUK V (OUT) VIN 10
. TLAČ INOISE ONOISE
. VARIANTA POST
. END

Uložiť nad riadky v súbore 'rcnoise.sp' a spustiť
HSPICE-i-rcnoise o rcnoise

Potom sa ale pohľad na súbor rcnoise.lis.Nájdete tu vstupné a výstupné šum v tomto súbore.

je to v poriadku?
i can't spustiť správne HSPICE
to hovorí
** ** Chyba: element 0: vin bola
odkazuje, ale nie je definovaný id = 9

***** Práca prerušená

Ak môžete použiť kadencia prečo nepoužiť kadencie priamo.Podľa vašej analýzy vybrať hluku.Všetko sa zmení na napätie.Ak ste wan na meranie hluku podľa vstupného napätia.Pre meranie aktuálnej budete potrebovať port pripojený.
Prvý z hluku v rámci analýzy.Vyberte rozsah frekvencií ste vyčerpaný.Zvoľte výstupný uzol kliknutím vyberte prejdite na schému a vyberte uzol.To by sa automaticky aktualizuje.Druhý uzol vyberte ju, aby ukazoval na krajinu, ktorá je / GND!v kadenciu analógového designu prostredia.
Pre vstupný zdroj zmeniť na napätie.Upozornenie sa bude venovať cos hodnota hluku je vypočítaná na základe súčasných.Nebojte sa o tom.
Spomeňte si na vstupný zdroj je informovať simulátore, kde je vstup, aby bolo možné vypočítať vstupov len hluk.
Spustenie simulácie.Nič vyšiel.Hehe ísť do dôsledku priameho sprisahania, môžete vidieť zodpovedajúce vstupné / výstupné napätie alebo štvorčekový vstupné / výstupné napätie.

To je v podstate nestačí.Zaostriť hlučné komponenty.Prejsť na výsledok tlače hluku zhrnutie.Vyberte typ výstupu či už ide o W štvorcový alebo sqrt až na hornej strane formulára.Vyberte integrovanej hluk zmysle hluku na určitej frekvencii.Podľa filtra vyberte zariadenie, ktoré chcete vidieť.Zoradiť podľa skrátiť a vybrať počtu potom môžu zvoliť top 30 a umožní vám pozrieť sa na rebríček 30 prispievateľ hluku.Vyberte uplatňovať a chvíľu počkať.Tlač budú mať všetky informácie, koľko každá zložka prispieva aj celkový výstup / vstup len hluk nie je k dispozícii.

Ešte jedna vec.Ak je váš model prístroja, je BSIM3v3 prosím vziať na vedomie, že brána tepelný odpor hluk nie je súčasťou modelu.Trust iba 50% výsledku.

xusoso Napísal:

je to v poriadku?

i can't spustiť správne HSPICE

to hovorí

** ** Chyba: element 0: vin bola

odkazuje, ale nie je definovaný id = 9***** Práca prerušená

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back