Ako môžeme definovať nekonečnú umelé krajiny v Ansoft HFSS 9,2?

P

popsy

Guest
Ako môžeme definovať nekonečnú umelé krajiny v Ansoft HFSS 9,2? Môže to byť možné definovať v HFSS, pretože na základe metódy konečných prvkov .... Myslím, že riešiteľ, ktoré sú založené na MOM (mehod momentov) môže byť definovaný.

Nie som si istý, že featrue je prítomný aj na HFSS 9,2, ale myslím, že áno. Mimochodom, v HFSS 10 si môžete nastaviť okrajové podmienky si prajete, bu zaškrtnutím "Infini umelé krajiny", ktoré nájdete v podobe stavu bounday. Takže, vyberte outern hranicu plochy, ktorú chcete použiť nekonečné umelé krajiny stavu a priradiť perfectE stavu voľbu pre relatívnu možnosť pravá kliknutie myši. Vo formulári PerfectE by ste mali nájsť v dolnej časti, políčko "nekonečné umelé krajiny". Vyskúšajte to a HFSS bude považovať za nekonečné umelé krajiny. Ak políčko nie je k dispozícii Myslím, že táto funkcia bola uvoľnená na novšiu verziu HFSS ako 9,2 Pa.

Skontrolujte, či voľba je tiež dostupná v HFSS 9,2 verzii, ale akonáhle som tlačidlo, že možnosťou, ktorá sa dá chyba: Pri výbere sa musí dotýkať pozadí, keď sa kontroluje "Infinite umelé krajiny. Čo to (HFSS) znamená pre výber, musí dotknúť pozadí?

Je zrejmé, že nekonečná krajina roviny povrchu ohraničujúce svoje simulácie hlasitosti. Myslím, že zvolený povrch nemôže byť vo vnútri modelu, ale musí to byť hranice povrchu modelu. V tomto zmysle je povrch na dotyk pozadí. Na pozadí HFSS je priestor mimo modelu hlasitosti.

Mohli by ste mi prosím povedať, ako v HFSS môžeme definovať na pozadí umelé krajiny? Mám pripojenie moje HFSS súbor.

Mám rovnaký problém teraz. Oznámenie: je "voľba sa musí dotýkať pozadí, keď sa kontroluje" Infinite Ground Plane ". Snažím sa, ale nemôže vyriešiť. Prosím, pomôžte mi.

Ahoj popísanú Ak chcete priradiť okrajové podmienky na akomkoľvek povrchu, musí byť rovinný snažím model na HFSS ver.11 a chyba bola "výber musí byť rovinný", ktorá by mala znamenať, že krajina palné list (obdĺžnikové). ako si urobiť krajiny Strelné meď, ako ste sa nemusíte definovať okrajové podmienky. Urobil som to a spustiť model teraz M. Hassanien

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back