Ako môžem vedieť, či potrebujem Balun?

J

JOhnTNZ

Guest
Všetko, čo potrebujem realizovať bluetooth čip anténu - asi hda. Som tiež pri pohľade na meanderline a monopol antény. To všetko sú PCB mount a vyžadujú groundplanes. GP nie je pod anténou, ale je takmer na rovnakej strane PCB. Niektoré z nich si vyžadujú malé PI obvodu, aby zodpovedali anténu na 50R. Moja otázka - nejedná sa o vyvážené antény. Mám požadovať Balun? Neexistuje žiadny COAX zdroj. Prenosové vedenie je na doske. Na žiadnom mieste je rad vyrovnané kdekoľvek. Akákoľvek pomoc / komentáre ocenil vďaka Jana

Ja neviem, čo znamená, HDA. Ale pokiaľ ide o meanderline alebo Monopole alebo čipom alebo PIFA, to všetko môže byť zdroj pomocou koplanárne vlnovod ods CPW) preto nie je nutné na Balun. Okrem toho všetci z nich nie sú vyvážené štruktúrovaná tak, že nie je potrebné tak ako tak. Mimochodom, môžu byť krmiva pomocou koaxiálneho.

Skontrolujte anténny pin, tj v RF a pozor na chipset potom sa rozhodnúť, ísť / nie ísť na vstavaným Balun [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 24 sekundách: [/color] [/size], ak sú diferenciálne signály potom budete musieť ísť na vstavaným Balun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back