Ako môžem stiahnuť kód z mikro dať na inú?

E

Eno

Guest
Mám SILICON LABORATORIES C8051F125 mikroprocesor, ktorý bol naprogramovaný a funguje bezchybne. Môj problém je, že som potrebné stiahnuť kód z tohto mikrokontroléra a nahrať na niekoľko ďalších. Nemám originálne C / h súbory, ktoré boli použité na zostavenie pre pôvodné mikrokontrolér. Som schopný použiť SiLab IDE vytiahnuť hex kód z pôvodnej mikro, ale keď som otvoriť v poznámkovom bloku, to nie je v správnom formáte hex súbor. Aký je najjednoduchší spôsob, ako sa kód z pôvodného uController a použiť ho k iným programom uControllers?

Dobrý deň, ak vaša IDE ponúka možnosť uložiť súbor ako súbor Intel HEX, môžete si ju. Inak ak máte naprogramovaný pomocou programátor, to môže mať možnosť uložiť súbor ako súbor Intel HEX. Mimochodom sa vám darí správne údaje adresu miesta na obrazovke? V takom prípade, aj keď uložiť ako binárny súbor aj pomocou Hex na Bin prevodník programov, môžu byť sa môžete vrátiť Intel HEX súboru. Len pár nápadov. ... S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

skopírovať všetky hex údaje uviesť do "hex workshop" a exportovať ako súbor hex Intel sooooooo jednoduché:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back