Ako môžem spustiť kód napísaný v určitom ROM adresy? (VxWorks)

T

tsipahi

Guest
Ako môžem spustiť kód napísaný v určitom ROM adresu? Existuje príkaz ako "ísť"? Ak je tam jeden, ako je jeho formát.

Stačí nastaviť program, v rozpore so správnu adresu a začať prevedení. Ak používate monitor balík, bude závisieť na monitore syntax. Ja by som kontaktovať Wind River, keby som si, že to, čo vy (alebo vaša spoločnosť), platí pre - dať ich do práce!

[Size = 3] [color = blue] Pokiaľ si chcete prečítať z ROM potom najviac zo všetkých vašich prevedení budú oveľa pomalšie, pokiaľ ide o RAM alebo NVRAM čítať. Ale ak si napriek tomu chcete prečítať z ROM potom u to urobiť dvoma spôsobmi, 1. Môžete skopírovať súbor z ROM do RAM pomocou ukazovateľa súboru a otvoriť ju z kópie RAM, bude to jednoduché čítanie súboru. 2. Iného, použiť súbor ukazovateľ čítať z ROM, ale pre ktoré je treba dať dobrý vzhľad vášho jadra zariadenia a prečítajte si povolené administrator oprávnenia je tam, alebo nie. Pre druhú otázku, odpoveď znie áno, "ísť" vyhlásenie je k dispozícii tu s označením zariadenia, ale je to veľmi nepríjemné, pretože musíte zobrať dobrú starostlivosť o rutinné pult programu. Myslím, že problémy sú vyriešené. ok ..... starať a Good Bye ..... [/Color] [/size]

Ešte jedna vec - ak hovoríte o vložený kód stačí obsadenie funkcie ukazovateľ na konkrétne ROM adresy a de-referencie (call) to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back