Ako môžem rozhranie Bluetooth zariadenia microcontrol

A

Altafhal

Guest
Ahoj všetkým môže mi niekto pomôcť, ako sa rozhranie Bluetooth zariadenia s mikrokontrolérom (AVR alebo PIC) je potrebné v našom projekte a my sme len nápad rozhranie je sériovo s UC plz pomoci a vďaka vopred

Vlastne som taky záujem o tento projekt, ale myslím, že najjednoduchšie riešenie je použiť sériový Bluetooth modul. Budem sledovať tento post viac výsledkov.

HI budete potrebovať, ako vstavaný modul WT11 od BLUEGIGA A to je veľmi jednoduché pomocou sa môžete pripojiť ku všetkým najviac všetky zariadenia, ktoré majú Bluetooth depnd nákladov na množstvo 1 vás môže stáť až 70 dolárov Všetko najlepšie Bobi

Prečo sa tohto modulu sú tak drahé wheares si kúpite mobilný telefón s Bluetooth a celá stojí menej než 100 $????

Dobrý deň, je možné u nomad13 povedať mi o sériovej vďaka Bluetooth modul

[Quote = bobcat1] budete potrebovať, ako vstavaný modul WT11 od BLUEGIGA [/quote] Pozeral som sa na tento modul, WT11 a WT12, a vyzerá to celkom dobre skutočne. Tiež som sa pozrel na ďalšie moduly, ktoré by mohli byť záujme každého: F2M03AC2 z Free2move a OEMSPA310 od connectBlue. Možno vás môže mať na ne pozrieť a povedať mi, čo si myslíte. Sú Bluetooth sériový modul a veľmi jednoduché používať. Mohol by niekto mi povedať, kde by som mohol nájsť užitočné informácie týkajúce sa technológie Bluetooth? Čo o tomto master / slave režim prevádzky? Na zdravie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back