Ako môžem odoslať informácie?

M

mojy_1

Guest
Mám stanici (LED znak), že naprogramovaný s PC, ale moje PC je aspoň 100 meter ďaleko od metra. Ako môžem odoslať informácie (charecter hex súbor z VB) z PC do stanice, a to u viete dobre okruh, ktorý mám použiť?

ak je pripojený cez sériový port potom to bude fungovať, ako to je. nie je potrebné pridávať CKT.

ak je pripojených cez COM port, bude to v pohode na 100 m, ale ak máte v pláne ísť nad 100 metrov potom budete musieť vodiči linky ma kontaktovať, ak budete potrebovať ďalšiu pomoc. na zdravie

Do You Wanna Pomocou bezdrôtového alebo po drôte Pripojené

Ahoj chcem poslať dáta cez kábel [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Dobrý deň Chcel by som sa o osvedčený RS232 na RS485 a zverák vera okruhu pomôž mi plz.

Ospravedlňujeme sa, ale ja som odpovedal vám to neskoro, môžete použiť sériový port, ktorý má dokončiť veľa príkladov a schém na sériový port. Vysvetľuje, ako používať RS232 značne.

Dúfam, že paralelný port je najjednoduchšie použiť, ako sériové ... Neviem, prečo všetci hovoria sériovej r ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] máte stačí použiť príkaz: Port1 = 888 byte ="-------" outport (Port1 " byte ")

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back