Ako môžem analyzovať súbor JED?

M

mavo

Guest
Ahoj, potrebujem vyvinúť softvér, ktorý môže program / zmazať XC9500 CPLD pomocou JTAG. Mám súbor jed, a ja som JTAG communcations v prevádzke, a vie čítať ID kód XC9500 zariadenia. Ako analyzovať. JED súboru? alebo ako interpretovať, aby som mohol spustiť príslušný JTAG príkazy? Som tiež nemôže nájsť správny JTAG programovacích špecifikácií od Xilinx. V podstate musím:. 1) JED súbor parser a 2) XC9500 JTAG programovacích špecifikácií. Kde hľadať? Ďakujem.

Vďaka za pomoc, ale už som sa snažil hľadať na týchto stránkach a čítanie appnotes v tejto oblasti. Ale i dont sa zdajú byť schopní nájsť žiadne špecifikácie. Formátu jed a tiež žiadne údaje, na ktorom JTAG príkazov, ktoré používajú pre programovanie CPLD. Nie som si istý, ako nastaviť adresy a dáta načítať do CPLD pomocou JTAG. Musí to mať niečo spoločné s ISPEN a FPGM príkazy robiť. Prípadné pripomienky o tom, ako program, binárne dáta do flash 2MB pomocou JTAG by tiež ocenili.

Jo, ty Xilinx dokumenty nevyzeral úplne uspokojivé Ja tiež nie. Vedeli ste preskúmať JEDEC k SVF k XSVF k JTAG konverzie kroky? Možno je to jednoduchšie ako sa snažiť prejsť priamo JEDEC k JTAG. To môže byť ten správny čas sa pýtať Xilinx. Obvykle reagujú na WebCase do jedného až dvoch pracovných dní. Registrácia je zadarmo. http://www.xilinx.com/support/clearexpress/websupport.htm Nebuďte prekvapení, keď niektoré programové informácie sú dôverné Xilinx. Myslím, že je formát JED špec. Možno to bude trochu pomôcť: http://www.jedec.org/download/search/jesd3c.pdf Matne spomínam videl nejaké voľné JTAG programovacie nástroje na webe. Možno si môžete nájsť ten, ktorý obsahuje zdrojový kód, a skúmať. Len divoký odhad. Môže niekto pomôcť?

Ďakujem vám za informáciu. Mám teraz pre registrovaných webcase a im čaká na schválenie. Potom sa budem pýtať Xilinx o pomoc. Budem sa snažiť a prečítať jesd3c pdf, snáď to bude vrhnúť nejaké svetlo na záležitosti. Myslím, že máte pravdu, že by to mohlo komplikovať sa snaží ísť od JED do JTAG v jednom kroku, pretože. JED súbor sám o sebe je mätúce a JTAG programovacie špecifikácie pre CPLD sa zdá byť ťažké nájsť. Tiež som premýšľal o JED k SVF uľahčiť. Už som si JTAG rozhrania so systémom, ale neviem, ako by som mal načítať dáta, alebo inštrukcie registrov. Vie niekto, ak existuje spoločné normy pre JTAG programovania Flash? Konkrétne Macronix 29LV160BBTC. Vďaka za pomoc tak ďaleko ...

Nástroj nazvaný "naxjp" _used_ k dispozícii zdrojový kód. Ja som nikdy nepoužíval, ale zdá sa, že podporuje niekoľko CPLD a FPGA. Bohužiaľ, autor sa nezdá zverejniť zdrojový kód sa (aspoň ja som nevidel, že v poslednej dobe). JED-> SVF by mohlo byť najjednoduchší prístup. Ak máte získať viac informácií o tejto téme, prosím, poštou tu. Som tiež záujem o parsovanie JED súborov a rozvíjanie vlastný softvér pre programovanie CPLD (CoolRunner 2 pre teraz).

Ahoj, ja sa nachádza naxjp (naxjp-0.7.9-1), ktorý obsahuje zdrojové kódy pre CPLD im zaujíma, a zdá sa, že je schopný načítať. JED súboru. Neskúšal som to ešte, ale myslím, že je možné použiť na dosiahnutie svojho cieľa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back