Ako môžem 50Ω výstupný buffer pomocou kadencie?

T

test_out

Guest
Ahoj: D, ako to môžem urobiť 50Ω výstupnej vyrovnávacej pamäte pomocou kadencie. Mám na mysli ako môžem vedieť, výstup impadance vyrovnávacej pamäte? Prosím, povedz mi! Ďakujem vám, Test_out

Ahoj, podľa. Analýza sp, môžete dostať to, čo budete potrebovať. BR!

Tým ananlysis SP môžem dostať len S22 a Z22, to nie je THT výstupná impedancia. (Vyzuť)? Som obrad?

Zm hodnota je výstupná impedancia, alebo môžete pridať striedavého prúdu na výstupe, beh striedavý simuláciu, potom zistiť striedavé napätie, je to len rovná výstupná impedancia. dúfam, že to pomáha!

Potvrdzujem, pridajte striedavého prúdu alebo striedavého napätia na výstupe a čítať napätie / prúd zodpovedajúci a vyzuť = Vout / Iout

[Quote = test_out] Od ananlysis SP môžem dostať len S22 a Z22, to nie je THT výstupná impedancia. (Vyzuť)? Som obrad? [/Quote] Pre malý signál, môžete získať informácie z S22, rovnako ako LNA.

[Quote = test_out] Ahoj: D, ako to môžem urobiť 50Ω výstupnej vyrovnávacej pamäte pomocou kadencie. Mám na mysli ako môžem vedieť, výstup impadance vyrovnávacej pamäte? Prosím, povedz mi! Ďakujem vám, Test_out [/quote] Simualte S22 zistiť, či je možné odpovedať 50Ω záťaži.

Prečo potrebujete výstupné impedancia? to, čo naozaj potrebujeme, je S22, myslím.

Pridajte RR11 netp 0 50 [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 49 sekundách: [/color] [/size] Môžete tiež použiť poly res

[Quote = test_out] Ahoj: D, ako to môžem urobiť 50Ω výstupnej vyrovnávacej pamäte pomocou kadencie. Mám na mysli ako môžem vedieť, výstup impadance vyrovnávacej pamäte? Prosím, povedz mi! Ďakujem vám, Test_out [/quote] Časť vzorky kódov z mojich predchádzajúcich projektov, pomocou hspice: .. AC 10 december 2g 3g hluku v (97) vs siete v (97) vs Rin = 50 = 50 Rout tran 0.1ns .. 500ns. tlače AC S11 (dB), S21 (dB), S22 (db) zin (R) zin (i) vyzuť (R) vyzuť (i) Skontrolujte, či v reálnom časti Zin, vyzuť

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back