Ako mám používať "výpadku" bunku zlievárne oddeliť moc prsteňa?

E

ee484

Guest
Dobrý deň, vy používané výpadku elektrickej energie pre váš pad krúžky? V pad krúžkov, to VDD, GND, atd .. Chcel by som mať oddelené VDD pre analógové a digitálne. Povedzme, že som zdieľanie krajine. Ako mám používať "výpadku" bunku zlievárne oddeliť moc prsteňa. Potom, čo som túto "cut", potom sa pôvodné VDD (napríklad pre digitálny), nebude robiť kruh dlhšie? Ja som premýšľal, čo vyzerá ako pre moje pad / pad krúžok po výpadku prúdu sa používa. Každý odkaz či obrázok je vítaný. Vďaka, B

Ahoj, čo hovoríte, je správne. Ak používate výpadok prúdu buniek, obvykle VDD sú spojené niekoľkých reverznej neobjektívne dióda. Robíte to pomôcť ESD z analógových pad. Ďalším spôsobom, ako je fyzicky oddelené vankúšiky. Týmto spôsobom sa režú GND a VDD. Je nutné použiť správnu podložku typov v rôznych štýlov. Pozrite sa na analógové pad aplikácie pre výučbu. S pozdravom, Eng Han

Som celkom zmätený tak sepetated dodávky koľajníc, pad ring, ESD železnice, výpadku napájania .... môže niekto dať obrázok ako príklad ... THX [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Dobrý deň, som celkom zmätený tak oddelené napájanie koľají, ESD železničnej, pad krúžok, výpadku elektrického prúdu ... výrobky, môže niekto dať číslo pre ilustráciu je jasne? THX!

radšej vidieť svoje pad Integration Guide pre viac informácií

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back