Ako kontrolovať spotrebu energie proporcionálne ventily?

N

nzkunal

Guest
Ahoj, staviam systém pre testovanie proporcionálne ventily, ktoré sú hodnotené na 24V a 700mA. Ja som premýšľal, či budú čerpať túto moc, keď sa jedná o pilotný signál dodáva, aj keď nie je pripojená záťaž. Vďaka, Kunal

Akékoľvek návrhy na to, ako som mohol vyskúšať Spotreba týchto ventilov ľahko?

Vykonať záťažový test, ak sa u skúšobnej stolici, na ktorom je možné nainštalovať U ventilu. V opačnom prípade iba pripojiť ampérmeter na dodávky.

Dobrý deň, neviem, čo máte na mysli s príkon . Pokiaľ sa jedná o pripojenie kvapalín, bude ususally mať žiadny vplyv na súčasnú spotrebu, pokiaľ sa ventil spätnej väzby. Ale pre kontrolu a nastavenie požadovaných hodnôt obvod driveru, musíte tekutín, najlepšie s nominálnou tlak a tiež vhodný prietokomer. S pozdravom, Frank

Dobrý deň, áno Vďaka za tým spojené zaťaženie som to znamenalo vedenie tekutiny ... Staviam zdroj pre tieto ventily a chcel vyskúšať, ako v skutočnosti ju využívajú na napájanie týchto ventilov v tejto oblasti. Myslel som na ich nastavenie v laboratóriu a prevádzkovať ich od elektrickej siete. Ale ja chcem nastaviť tak, že sú náročné maximálny menovitý výkon, a nie som si istý, či to je skutočne možné, bez kvapaliny linky pripojené. Skutočné Ventily sú PVEO 157B4228 a PVEH 157B4033 a ich maximálna spotreba energie, ako je uvedené v manuáli je 8W 24V@0.33A. Už som použil 70ohm 50W skúšobnej zostavy, aby môj zdroj môže poskytnúť 24V@0.33A. Ešte raz vďaka za pomoc

Dobrý deň, chcel som sa očakávať, že maximálny prúd s pilotný signál na hranici. Ak si chcete vyskúšať napájanie než ventilov, mali by ste zvážiť hodnoty dát listu maximum a niektoré režijné náklady, individuálna ventily spotreba môže byť nižšia. btw, vyložiť EDAboard server, mali by ste radšej miesto odkaz na výrobcu listoch tu. S pozdravom, Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back