Ako k digitalizácii máp

J

junaidali

Guest
Ahoj, môže niekto mi povedať, ako na digitalizáciu máp pre GPS v reálnom čase na Sledovanie vozidiel

Prvým krokom je digitálny fotoaparát, potom sa prúd do vášho systému a ručne pridať dát konkrétne umiestnenie.

svoju povinnosť rozdeliť na malé časti mapy (napr. body), a jej potreba matematika zarobiť nejaké štatistike, si myslím, že dúfam, že u iCAN dať nejakú pomoc

Ahoj Jedná sa o jednoduchý postup podľa môjho uhla pohľadu. Je potrebné stanoviť dátum pre vás máp. a poznať dlhá a lat. tohto bodu. Ďalšia vec, čo potrebujete poznať mierku mapy. Získať informácie z GPS, rozoberie ho a dostať svoje aktuálnej polohy. vypočítať vzdialenosť od vás aktuálnej pozície na dátum v kartézských os. spočítať, koľko bodov je potrebné prejsť na mape z údaj, ak chce postúpiť do vašej aktuálnej polohy. "Musíte použiť mierku mapy, a viem, reselution vašej mapy Picture" sa pohybujú podľa vašich výpočtov Ak rozsahu veľké vzdialenosti, čo musíte urobiť, niektoré transformácie dát sa dostanete z GPS. Vzhľadom k tomu, dáta sa dostanete z GPS sú určené pre oblasť ale mapa nie je. Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) Org

Šťastie, že som "narazí" na túto tému, prvá vec, prvá pretože som nový člen, musia aby som sa predstavil. Volám sa Daniel, som z Indonézie dostal som nápad, že mi "vlastné" GPS, trochu ako Garmin. Viem, že existuje jednoduchší spôsob, ako je nahranie digitalizovaných Map Garmin GPS softvér, ktorý s niekoľkými dostupných na internete. Ale ja som len zvedavá ... Dokážem si predstaviť, ako získať dáta z GPS modulu do MCU, (ja som robil googling: D) Ja viem, ako na digitalizáciu máp pomocou software, ako je ER Mapper a ArcView. Ale veľký otáznik, ako používať digitalizovaného obrazu na zobrazovacie zariadenie, ako je mini LCD monitor alebo LCD HMI a potom určiť súradnice získané z GPS na obraz, ktorý je zobrazený na LCD? Je to môj nápad nie je možné realizovať ten druh poňatie, ktoré som vo svojej hlave? Alebo je možné určité úpravy tu a tam? Budem veľmi vážime akékoľvek návrhy a pomoc ... pretože chcem, aby návrh na mojej zamestnávateľa, že práca v oblasti GIS, a mojím cieľom je využitie mapových údajov archív v mieste, kde pracujem sa len plnené v skriniach a zbytočné. Thx všetkým

daniel-SB, ktoré môžete urobiť, že tým, že ARM UC s dostatkom pamäte, pripojenie k lcd.Since ramená môžu bežať linux programovanie problém tiež decreases.Iḿ záujem o projekt, dajte mi vedieť, ako to ide

ARM UC? Hmmm ... len o tom počul ... ďalšie informácie, ako sú kovové (výroba), tutoriál odkaz? Thx ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back