Ako je ideálny kondenzátor líši od ostatných kondenzátorov?

Ak je spínač na začiatku uzatvorený po dobu 10 hodín, potom napätie na kondenzátore bude takmer 10V za predpokladu, že kondenzátor je ideálny ......... iv prípade, necháme prejsť otvorené 10 hodín potom assumin kondenzátor za ideálny výkon bude stále 10V ..... Ale ak kondenzátor nie je ideálny, potom napätie na SPP bude závisieť od úniku ....

Ako je ideálny kondenzátor sa líši od ostatných kondenzátora?

Ideálny kondenzátor doesnt mať unikajúci prúd .... Obvykle kondenzátory s únikom je zobrazený ako ideálny kondenzátor s odporom paralelne ..... Takže keď to spínač je otvorený tak na otázku, U Napísal kondenzátora a paralelný odpor sa tvorí uzavretý okruh, a to by rozptýli niektoré energie vedúce k zníženiu napätia na kondenzátore ....

No .. Mám otázku .. Dokonca aj keď je kondenzátor typu potom únik, kde by súčasné nájsť cestu? Spínač je otvorený je uzavretá slučka pre prúd k toku. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] No .. Mám otázku .. Dokonca aj keď je kondenzátor typu potom únik, kde by súčasné nájsť cestu? * Spínač je otvorený nie je uzavretá slučka pre prúd k toku.

No .. Mám otázku .. Dokonca aj keď je kondenzátor typu potom únik, kde by súčasné nájsť cestu? * Spínač je otvorený nie je uzavretá slučka pre prúd k toku
Ako A. Anand Srinivasan hovorí:.
... Obvykle kondenzátory s únikom je zobrazený ako ideálny kondenzátor s odporom paralelne .....
16_1183407139.gif
Aj keď spínač je otvorený, Ideálny kondenzátor C a odolnosť proti úniku RVV tvorí uzavretý okruh, kde sa prúd môže tiecť.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back