ako interpretovať hardware generovaná z VHDL kód

S

s3034585

Guest
Dobrý deň môže niekto mi povedať, ako interpretovať hardware vyrobené z VHDL kódu. Čo na tom záleží, aby pri vykonávaní zmien, ako je použitie signálov namiesto premenných alebo zmenou citlivosti zoznamu. Kde môžem získať čítanie na túto tému. Vďaka

HI 303 ... HUmmm. , Ktorá vyzerá ako moja predčíslie! Počúvajte .. Vyzerá to, že ste nováčik vo VHDL ..,, To je v poriadku .. ypu potrebujú dobrú knihu. Tiež viem, že som dobrý spôsob, ako vždy rady začiatočníkom .. Použite Xilinx ISE je schematicky výstup bloku výroby. Pri písaní VHDL, .. skompilovať a potom vidieť bloková schéma vyrobené .. ukáže všetky žabky, registre a ďalšie logické primitív .. Je to moc pekné,. Zmeniť túto sem a tam a vidieť hneď bloková schéma syntetizované pomocou ISE .. Získajte ISE zo stránok XILINX web .. je to len 5 dolárov objednať!

Dobrá kniha na túto tému je syntézou VHDL Primer. Zahŕňa procesy, atď, a ako previesť priamo do brány úrovni schémy .. Čítal som syntéza Verilog Primer a bolo to dobré! jelydonut

Môžete tiež skúsiť hľadať na internete (napr. Google) pre prezentáciu univerzity na tému "syntetizovatelné pojmy VHDL". Tam uvidíte rozdiely medzi signálmi a premenné a mnoho ďalších vecí. Post-syntéza schémy môže byť veľmi užitočné, ako je uvedené vyššie.

[Quote = jelydonut] Dobrá kniha na túto tému je syntézou VHDL Primer. [/Quote] Ahoj, môžem jelydonut nám povedať, kde môžeme nájsť vo formáte PDF vízie knihy? Dúfam, že budem môcť čítať na zlepšenie mojej syntézu poznatkov. Ďakujem

V podstate je potrebné dostať svoje ruky na dokumenty, ako je dizajn pre syntézu. Tiež je potrebné experimentovať s kódovaním štýlov, aby ste zistili, ako RTL schéma mení so zmenou kódu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back