ako generovať NC vŕtanie 15,7 na Allegro

• Thread starter Anonymous_Ricky
  • Start date
A

Anonymous_Ricky

Guest
Zdravím všetkých, mám generovanie NC vŕtačku v Allegro, ale keď som jeho zobrazenie v CAM 350 alebo Gerbtool nie som dostať vŕtacie súbor z rozsahu rovnaké ako ostatné umelecké diela súbory. Tiež to ukazuje, ako práve vŕtačky body. Pomôžte mi láskavo. Ďakujeme a zdravíme, Ricky

Už ste riadené NC parametre? Exolon formátu 2.3, absolútne súradnice, výstupné jednotky rovnako ako rozloženie a podobne? Do vášho cvičenia majú vlastné symboly? Symbol veľkosti?

Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď Schallhofer, áno, som urobil všetko, ale nie dostať požadovaný výsledok [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 19 minútach: [/color] [/size] Mám vytvorený NC vŕtanie, ale Problém je, že nezobrazuje podlhovasté cvičenia a tiež cvičenia, ktoré sú zobrazené ako bodky sú len nie skutočnej veľkosti. nejaké návrhy Ricky

Do svojej Gerberviewer možno potrebné žiadne ďalšie otvory / tooltables? Aj nerver mám tieto problémy, neviem, žiadne ohter riešenie, SRY.

Ja neviem, či to je stále potrebné, ale NC vŕtačku nebude vyradený podlhovasté (slot) Vrtáky, aby sa otvory von je nutné použiť NC trasu.

Ahoj Scott, Mohol by mi prosím povedzte, ako generovať NC cesta súboru Prešiel som pomôcť Allegro, ale to nie je vlastne žiadnu pomoc. S pozdravom, Ricky

1) Ak chcete zobraziť vŕtacie NC súboru pri importe do Gerber musíte mať nástroj NC špecifikáciu súboru, ktorý môžete vidieť, že to je automaticky generovaná pri generovaní NC vŕtacie súbor. 2) pre generovanie trasy NS súboru je možnosť v rovnakom menu pod voľbou NC vŕtačku. Musíte tiež zadať veľkosť nástroje v NCroutebits súboru je uvedený v nápovede, láskavo skontrolovať v nápovede.

V skutočnosti nepotrebujete smerovanie dát, bude PCB FAB získanie údajov z vŕtačky výkresu.

Ahoj Chenxztiger, mohol by ste prosím rozviesť postup pre generovanie dát trasy z vŕtačka výkresu. Aké sú kroky, ktoré obvykle po generovať NC trasy. Vďaka vopred, Ricky

Uistite sa, že vyberiete "Auto nástroj pre výber" na NC stroje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back