Ako funguje CAN BUS prácu?

M

mehdi_an

Guest
Ako CAN BUS prácu? , Ktoré môžu poskytnúť mi informácie o hardvéri a softvéri CAN BUS? S pozdravom

Dobrý deň! Pozrite sa na túto prezentáciu informácií o zbernicu CAN. http://microcontroller.com/learn-embedded/CAN1_sie/CAN1big.htm Pokiaľ ide o hardvér, je tam celý rad výrobcov polovodičov, ktoré majú procesory s integrovaným CAN v radiče napr Microchip, Philips, ST Microelectronics. Mám jednoduchý kód pre CAN komunikáciu medzi dvoma mikrokontroléry PIC18F4580. Ak je u potreba, môžete si ho aj po U. Ide.

[Quote = mehdi_an] Ako CAN BUS prácu? , Ktoré môžu poskytnúť mi informácie o hardvéri a softvéri CAN BUS? S pozdravom [/quote] je potrebné PCI karty pre použitie z CAN zbernice

Dobrý deň waseem, zdá sa, u nejaké praktické skúsenosti s používaním môžu obsahovať v PIC18F4580 .. Teraz som v súčasnej dobe pracuje na projekte s využitím CAN PIC18F4580 .. Som nový PIC radu 18Fxxxx .. tak to budem prospešné, keby u dať ukážkový kód u urobiť pre použitie CAN PIC18F4580.hope u Pomôžeme .. môže u poslať tie detaily k mojim osobným Emain id ... To je môj e-mail id .. elavarasan_87@yahoo.co.in tiež mi poslať osobné e-mail môžem spojiť sa s u.. Vďaka a pozdravom, P. Elavarasan

[Quote = mehdi_an] je potrebné PCI karty pre použitie z CAN zbernice [/quote] ... alebo USB-to-CAN adapter.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back