Ako Flash Atmel ATTINY 2313 IC? Programátor, ktorý:

J

JRRED

Guest
Dobrý deň všetkým, to je skvelé forum byť členom. Som nováčik a potrebujem pomoc, ako na flash ATTINY 2313 Atmel IC? Programátor, ktorý mám použiť? Do každému programátorovi sa tam kúpiť a či tam je schéma vytvoriť vlastný programátor? Ospravedlňujeme sa za niekoľko otázok, thnx .. JR

Ahoj, existuje veľa programátorov pre tento čip. Určujúcim faktorom pre stavbu, je, či máte k dispozícii vyhradenej paralelný port, alebo nie. USB na paralelný port adaptéry nebude fungovať. Musíte paralelného portu na základnej doske. Ak áno, potom http://www.scienceprog.com/avr-isp/ je jeden príklad jednoduchý programátor DYI. Existuje mnoho ďalších variantov a alternatívnych obvodov. Bascom Základný softvér môže bežať niekoľko programátorov. AVRDUDE z WinAVR môže byť konfigurovaný pre mnoho rôznych paralelného portu programátorov. Ďalší programovací softvér je PonyProg. Výskum týchto a nájdete schéma na hardware. Ak máte iba dostupné sériové porty, potom s najväčšou pravdepodobnosťou budete musieť kúpiť programátor. Dôvodom je, že programátor potrebuje naprogramovaný mikrokontrolér za jednu z komponentov. Takže je to ako kura a vajcia. Musíte naprogramované časti stavať programátor a potrebujete programátor naprogramovať časti.

Ahoj Banjo, vďaka za odpoveď a vďaka za odkaz. Uistite sa, že som odkaz a mám paralelný port, ale mám niekoľko presne to, po IC, keď som si prečítal od vrcholu týchto IC. ATMEL 0606 ATTINY2313V-10PU má celkom 20 NOHY IC. a jeho DIP, ale nie pre povrchovú montáž. Tiež má dve COM1 a COM2 port. Ako mám urobiť 20 pinov programátor? Prosím, pomôžte mi, aby sa tento programátor. Thnx za Vašu pomoc kamaráta .. JR

Používam program s názvom pony PROG Flash ATtiny2313. používa svoj vlastný Programer, ktoré môžete postaviť doma asi 10 dolárov. Je to seriál Programer. Zabudol som internetové stránky, ale som si celkom istý, či ste práve Google, že zistíte, že. veľa šťastia.

tam bude 20 dip zásuvky programátora, stačí si dať do t2313, potom, keď ste urobil programovanie, stačí vytiahnuť, a dať do toho, čo kedy budete používať palcov odporúčam používať IC sťahováka, aby ju, ale ak nemáte len rybu pomaly s niečím byt ako Xacti. Je to trochu ťažké, aby ju zo zásuvky rúk, a nie ohnúť piny. No podľa toho, ako tam sú 2 verzie programátora. pokúsiť sa nájsť ten, ktorý je jednostranný PCB, a to na jediné doske. nechápem ten, ktorý používa všetky doogles. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 20 minútach: [/color] [/size] v poriadku, pretože sa nudím, a nemal nič spoločné. Rozhodol som sa, aby vám pomohol s niektorými nohy práce. OK ísť najskôr k stiahnutiu tu PCB obrázku: h ** p: / / www.electronics-lab.com/projects/mcu/009/index.html súbor PDF. a použitie poslednú snímku. To je na spodnej strane PCB. päsť obrazu je hore, a prostredná je sieťotlač. potom sa tu k stiahnutiu posledná verzia: h ** p: / / www.lancos.com/

nájdete tu. nájdete mnoho programátorov pre procesory AVR h ** p: / / www.avrfreaks.net/index.php?module=FreaksTools&func=viewTools&q=&category_id=57

Ahoj Jimmy, Vďaka za dva odkazy, je to naozaj mi pomohol postaviť sám. Avšak, mám pár otázok pred začatím builiding. 1. Musím po IC, než začne blikať moje ATtiny2313? U1? U2 Potreboval som pre istotu. U3? U4? U5? U6? Zvyšok tých častí Potrebujem ale mám hore je v otázkach. Naozaj som ocenil za Váš čas a pomoc. Thnx, JR

Ahoj Jimmy, Vďaka za dva odkazy, je to naozaj mi pomohol postaviť sám. Avšak, mám pár otázok pred začatím builiding. 1. Musím po IC, než začne blikať moje ATtiny2313? U1? U2 Potreboval som pre istotu. U3? U4? U5? U6? Zvyšok tých častí Potrebujem ale mám hore je v otázkach. Naozaj som ocenil za Váš čas a pomoc. Thnx, JR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back