Ako downgradovať na tar-1.14?

O

oermens

Guest
Niektorí ľudia hovoria, robia to opraví problémy s inštaláciou kadenciu, ako môžem odstrániť tar-1.15 a inštalácia tar-1.14? Keď sa pokúšam odinštalovať, ale hovorí, že to odinštaluje všetky závislosti tiež, takže som musel prepísať nejakým spôsobom?

[Quote = oermens] Niektorí ľudia hovoria, robia to opraví problémy s inštaláciou kadenciu, ako môžem odstrániť tar-1.15 a inštalácia tar-1.14? Keď sa pokúšam odinštalovať, ale hovorí, že to odinštaluje všetky závislosti tiež, takže som musel prepísať nejakým spôsobom? [/Quote] No, ja si to nemyslím. Použite správny Linux miesto

skúste toto: root použiť pre inštaláciu RPM s tar1.14 príkazom: rpm-ivh - force *. rpm

Nebol som si istý, či môj problém bol s dechtom, ale čítal som v iných funkciách, ktoré oslabením dechtu, môžu vyriešiť niektoré problémy. tak ako tak to nie je prípad pre mňa, môj problém bol s druh, ktorý som na to prišiel. pozri môj príspevok v tejto téme: http://www.edaboard.com/ftopic206433.html

Tar nemôže a nespôsobuje problémy s aplikáciou Linux. Väčšina problémov s kadenciou, sú, že sa plne nepodporuje Linux 2.6 jadra (Čarodejnica boli použité viac ako štyri roky), oprava je plávajúce tu myslím, že to bolo pridaním riadku do súboru kadencia preferencie

ľahká práca, ale len cp tar-1.13 prepísať aktuálne v / bin môžete vyhľadávať tieto stránky pre rytmus opravný súbor rar, čo chcú, je u vnútri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back