Ako DESIGN slúchadlá WIRELESS obvod?

• Thread starter amateur_vietnam
  • Start date
A

amateur_vietnam

Guest
Ahoj všetci, chcem navrhnúť obvod Bezdrôtové slúchadlá, ale ako to nefunguje,: |

Myslím, že niektorí ready made AM a FM IC sú k dispozícii, môžete ho použiť. Musíte hľadať na google.com

Chcete, aby bol stereo alebo mono? Mono je jednoduchšie: u môžete vytvoriť veľmi jednoduchý FM vysielač, a potom počúvať, že na malé prenosné FM rádio. Pre stereo, môžete vytvoriť pomocou vysielača BA1404 integrovaný obvod. K dispozícii sú všetky typy FM vysielač obvody na net, mono a stereo. Dúfam, že to pomôže

Ak máte skontrolovať elektroniku knihy komunikácia Roddy & Collen publikácie PHI im vysvetliť, AM a FM communiaction okruhy pekne Abhishekabs

Dobrý deň, mám problém .. stojí asimilar poradiť lil / návod pre mini projekt by som si to .. "Chcem mať výstup z notebooku výstup pre reproduktory / slúchadlá .. a chcem, aby piesne majú byť predávané prostredníctvom IR a prijatých prijímačom sekcii .. Ďalej by mali byť použité pre slúchadlá na počúvanie dát vyslaný bezdrôtovo ... ..... prosím, pomôžte mi s CKT a popis lil .. Ja zatiaľ budem Google pár vecí .. Vďaka .. Akshay Joshi

Bezdrôtové slúchadlá obvode sa chcete dozvedieť, je v podstate jednoduchý FM vysielač umiestnený v plastovej alebo kovovej skrine. Pomocou RCA a RCA kábla alebo cinch konektorov (bežne používa na audio a video signálu) prepojte audio výstup z televízora na vstup vysielača. Nastavte zosilnenie zvuku predzosilňovača s pomocou prednastavených VR1 pre čistý príjem na prenosné FM prijímač vybavený zásuvkou pre slúchadlá. Zo všetkého najviac používajú kvalitné slúchadlá pre kvalitný zvuk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back