ako definovať pomocou inzerátov v hybnosti

P

peterki

Guest
môže niekto dať príklad toho, ako definovať pomocou v substráte , v reklamách moment som cez pomoc však instrunction nebolo celkom jasné,

jeho veľmi jednoduché, môže vybrať akúkoľvek vrstvu, ktorá je zadarmo nakresliť tvar pomocou, ako je obdĺžnik, aby pole typu pomocou, aby sa kružnice vojne druhu na trase, linka rovno, aby sa cez planárne (je automaticky extrudovaných do 3D softvérom ), teraz choďte na subsrate vytvárať / upravovať, kliknite na tlačidlo Rozloženie vrstvy kliknite na vrstvu substrátu vo Via chcete punč cez, potom na pravej strane nájdete rozbaľovacej ponuke vyberte vrstvu, na ktoré ste tvaru pomocou, a kliknite na tlačidlo "pomocou", ktorá sa nad tlačidlo Použiť, to je to

Ahoj thx tak mohol u mi povedať, je to správne nastavenie pre mapovanie pomocou vo vrstve? jednou vrstvou pod Freespace ------ stripcond hliníka cez dieru ///////// GND ////////

Ahoj chlapci. Potrebujem pomôcť s pomocou konfiguračné dialógové okno v reklamách. Po prvé, pozri sa na môj vrstva stackup z: - Freespace (otvorené hranice) RO4350b predimpregnovaných laminátov FR4 Air (otvorené hranice) A tu je nejaký detail metalizácia - Freespace --------- Strip-RouteLayer1 RO4350b | VIA | diel2 --------- slot-cond2 predimpregnovaných laminátov | cez | diel --------- slot-cond3 FR4 | cez | diel3 --------- Strip-RouteLayer2 Air prosím uvidíme, či idem na to správna cesta. Na doske je 4 vrstvy dosky s RouteLayer1 a RouteLayer2 ako RF a riadiaci signál smerovanie vrstvy, resp. Vzhľadom k tomu, cond2 a cond3 sú GND a napájací lietadla. Teraz, chcem, aby sa mohli pripojiť priechody z RouteLayer1 a RouteLayer2 všetkých vrstiev metalizácia. Začínam uviazol na Via dialógovom okne Konfigurácia (Voľby> Cez Nastavenia ...). I cant Zdá sa, že možnosť pridávať žiadne prostredníctvom do zoznamu. Prosím, pomôžte mi. Aj ako dôsledok, potrebujem riešenie pre pripojenie pás a slotom vrstvu. Ďakujeme a zdravíme.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back