Ako dať 8 LED na porte B PIC16F877 a zapnite je s MikroC kód?

O

os12

Guest
Ahoj, prosím môže Anaya jeden mi povedať, ako dať 8 LED na porte B, a aby sa obrátili na jeden po druhom pomocou MikroC,, ja používam PIC16F877, a ktokoľvek, kto nevie, žiadne knihy pre vysvetlenie MikroC jazyku vďaka

[Quote = os12] Dobrý deň, prosím môže Anaya jeden mi povedať, ako dať 8 LED na porte B, a aby sa obrátili na jeden po druhom pomocou MikroC,, som pomocou PIC16F877, a ktokoľvek, kto nevie, žiadne knihy pre vysvetlenie MikroC jazyku vďaka [/quote] Ide to tam a späť ..... Knight Rider v štýle ... unsigned int i = 1; void main () {PORTB = 0; TRISB = 0 while (1) {for (i = 1, I1, i = i / 2) {PORTB = i; Delay_ms (100);}} }

Ďakujeme veľa (dilraj.n), Stiahol som pdf, thanxx [/quote] [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 48 minútach: [/color] [/size] thanxx pre kód [quote = hugo ] [quote = os12] Dobrý deň, prosím môže Anaya jeden mi povedať, ako dať 8 LED na porte B, a aby sa obrátili na jeden po druhom pomocou MikroC,, som pomocou PIC16F877, a ktokoľvek, kto nevie, žiadne knihy pre vysvetlenie MikroC jazykov Vďaka [/quote] Ide to tam a späť ..... Knight Rider štýlu ... unsigned int i = 1; void main () {PORTB = 0; TRISB = 0 while (1) {for (i = 1, I1, i = i / 2) {PORTB = i; Delay_ms (100);}} } [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back