Ako chápať tento obvod pic?

T

truth_seeker

Guest
Dobrý deň všetkým, môžete prosím, pomôž mi pochopiť priloženom obrázku .. Pochopila som, že je okruh, ktorý nechal PIC18F4550 USB je možné pripojiť k USB kábel, ako ho poznáme pravdu ..? Ale čo sú LED diódy? Ako to funguje? a alarm okruhu (pin 3) na správnom mieste .. ja si to nemyslím .. ale mám pravdu? Díky moc

Áno, to môže byť pripojený k USB portu. LED diódy pre signalizáciu. Okruh je Ok! Ale nemôžem povedať, čo presne v tomto obvode diery, pretože reakcia závisí od programu, ktorý bude fashed v μc.

K dispozícii je tiež problém s tým, ako oscilátora je pripojený. 20MHz kryštál a čiapky na zemi by mal mať na jednej strane okruhu pripojených PIC pin 13, a na druhej strane pripojenie PIC pin 14 a VDD kolíky 11 a 13 by mal byť pripojený k napájaniu 5 V. Pic pin 1 (MCLR) by mal byť pripojený iba na tlačidlo reset a 4.7K odpor. Rovnako ako picengineer uviedol, je spôsob, akým tento obvod bude pracovať úplne pod kontrolou program nahrá do pamäte PIC. HTH, Bobka

Ahoj chalani, master_picengineer a Bobka .. Ďakujeme Vám za Vašu odpoveď na obrázku .. alarm okruh je pripojený na pin 3 (RA1) ... ale to je A / D kanál pic 18f4550 .. pravdu? je povolené pripojiť alarm obvod A / D? jednu ďalšiu otázku .. keď chcem vložiť analógový signál tohto pic .. môžem priamo pripojiť k A / D prevodník pre odber vzoriek a digitalizáciu? alebo by mali byť uvedené do určitej portu potom sa sťahoval do A / D? Díky moc

[Quote = truth_seeker] Dobrý deň všetkým, môžete prosím, pomôž mi pochopiť priloženom obrázku .. Pochopila som, že je okruh, ktorý nechal PIC18F4550 USB je možné pripojiť k USB kábel, ako ho poznáme pravdu ..? Ale čo sú LED diódy? Ako to funguje? a alarm okruhu (pin 3) na správnom mieste .. ja si to nemyslím .. ale mám pravdu? Díky moc [/quote] [color = red] Varovanie D10 je pripojený úplne mylný. Musí byť obrátený, inak sa vyhodil do povetria 2. štvrťrok [/color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back