Mám na mysli čas potrebný na vzorku signálu. Ale to nie je doba ustálenia. Pre SC SHA, po celú dobu aj odber vzoriek fázy a držať fáze. Počas fázy drží, potrebný čas je doba ustálenie. Pri odbere vzoriek fázy, potrebný čas je doba odberu. Chcel by som vedieť, dostatok času na vzorke vstupného signálu pre danú vzorkovacia frekvencia, vstupná frekvencia, držať kapacity, prepínač na odpor a požiadavky na presnosť. Díky moc! [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 39 sekundách: [/color] [/size] Mám na mysli čas potrebný na vzorku signálu. Ale to nie je doba ustálenia. Pre SC SHA, po celú dobu aj odber vzoriek fázy a držať fáze. Počas fázy drží, potrebný čas je doba ustálenie. Pri odbere vzoriek fázy, potrebný čas je doba odberu. Chcel by som vedieť, dostatok času na vzorke vstupného signálu pre danú vzorkovacia frekvencia, vstupná frekvencia, držať kapacity, prepínač na odpor a požiadavky na presnosť. Díky moc!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.