Ako a kde je prerušenie počúval a manipuláciu s ISR?

F

freakyflair

Guest
Ahoj, ja som pracoval na 80x86 platforme pomocou IAR C kompilátor a pomocou μC / OS-II. Moja žiadosť je potrebné zaslať vstupný filter úlohu pravidelne hovorí na frekvencii 1 MHz. Môže niekto mi povedať, ako poslať prerušenie pravidelne, alebo je nejaká iná metóda, ktorú možno dosiahnuť. Snažil som sa OSTimeDly, ale oneskorenie limit je iba v milisekundách, zatiaľ čo tej eapplication vyžaduje časový odstup v mikrosekundách. By tý einterrupt routiens b compulsarily realizovaný v zhromaždení. Neurobil som prerušiť programovanie predtým. Kde môžem nájsť nejaké príklady alebo návody. Obzvlášť sa mi nerozumie, ako, kde prerušenie je počúval a potom spracované do ISR, a kde by toto malo byť v skutočnosti písomne ISR.

Váš systém používa vektor prerušenia tabuľky v nejakej oblasti pamäti. Potom, ak je tabuľka vektorov sa skladá z ďaleko adresy, nemusíte používať jazyk symbolických inštrukcií. Ale v prípade, že vektor tabuľka sa skladá z ďaleko inštrukcie skoku, shold môžete použiť assemly inštrukcie skoku. V oboch prípadoch používajú jazyk C ako jazyka symbolických inštrukcií na vykonanie rutiny prerušenia v týchto dňoch.

díky moc .. môžete mi prosím povedať, kde nájdem nejaké príklady prerušenia programovanie. Aj havent urobil interrput programovanie Pred montážou a naozaj chceli ísť na niekoľkých príkladoch. Aj loked na príklady uvedené v knihe μC / OS-II Jean Labrosse, ale nemohol nájsť pomocou prerušenia.

Pre spracovanie prerušenia v non-OS na embedded systémy odkazujú na knihy Gaonkar je. Ans pre OS založené, je zvyčajne potrebné príklady, ak niekde v inštalácii. (Obvykle príklady zložky, ktorá vždy obsahuje prerušenie spracovanie)

Môžete mi prosím vysvetliť pojem prioritu na prerušenie v pic18f448?

budete pravdepodobne potrebovať prerušenia linky k dosiahnutiu tohto kurzu, alebo použite časovač SW.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back