Ako 2 Start ICDesign s nástrojmi Synopsys

B

bhav

Guest
Zdravím všetkých V poslednej dobe je nákup Synopsys produkty na našich stránkach, ale nikto tu má skúsenosti s nástrojmi Synopsys niekto mohol pomôcť počnúc, ktorý nástroj v mnohých zo zväzku

Aké nástroje si môžete kúpiť. Povedz nám meno nástrojov "tak, my vám poskytne návody

máme licenciu pre
PRIMEPOWER Pathmill TetraMAX Formality Pioneer DC Ultra design Analyzer HDL prekladačov Verilog knižnica kompilátora modul kompilátora výkon kompilátora VHDL kompilátora fyzickej prekladač Ad DesignWare knižnice DesignWare Developer Studio PrimeTime systému SI NanoSim LEDA Kontrola VCS MX DFT MAX CosmosScope Astro JupiterXT Milkyway prostredie HSPICE w / Simulácia Hercules
s mnohými nástrojov, som zmätený, ako môj návrh bude prebiehať čakať na Vašu odpoveď

Budete musieť poznať IC design flow a prispôsobiť tieto nástroje sa jeho použitia. Napríklad, povedzme, že chcete navrhnúť pultu. Budete mať špecifikácie a začať písať kód (Verilog alebo VHDL). Pre overenie vášho návrhu, bude potrebné spustiť simuláciu, a to je, keď budete potrebovať Verilog / VHDL kompilátor. Ak potrebujete nejaké pamäťové moduly, môžete použiť modul k dispozícii v knižnici Designware. Akonáhle bude vaša simulácie je hotovo, šli by ste ďalší krok syntézy. To je miesto, kde by ste pracovať na syntéze nástrojov, ako je prekladačov / Analyzer. Ak máte skúsenosti s prúdom, by ste nakoniec použiť nástroje zodpovedajúcim spôsobom. Tam sú jednoducho príliš veľa vysvetliť tu.

U digitálneho dizajnu by som to: - Napíšte HDL kódu a testbench (stačí len textový editor) - Spustiť dinamic simulácia (VCS MX) - Napíšte skript (textový editor, opäť) a syntetizovať svoj návrh (prekladačov), alebo nepíšte skriptu a použitie DC GUI (Design Analyzer alebo design Vision). - Do STA (PrimeTime) a kontrolu výkonu (PRIMEPOWER) - Plán vášho návrhu (JupiterXT). - Hodiny strom syntéza, auto-miesto a auto-cesta (Astro), že to pomôže, diemilio ďalšie otázky, neváhajte sa opýtať. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 hodinách 58 minút: [/color] [/size] Zabudol som niektoré dôležité kroky ... - Tranzistorové úrovni ťažby, Konžskej demokratickej republiky a LVS (Hercules) - extrakcia parazitných (StarRCXT) - Post usporiadanie simulácie (HSPICE) diemilio

[Quote = Bhave] máme licenciu pre
PRIMEPOWER Pathmill TetraMAX Formality Pioneer DC Ultra design Analyzer HDL prekladačov Verilog knižnica kompilátora modul kompilátora výkon kompilátora VHDL kompilátora fyzickej prekladač Ad DesignWare knižnice DesignWare Developer Studio PrimeTime systému SI NanoSim LEDA Kontrola VCS MX DFT MAX CosmosScope Astro JupiterXT Milkyway prostredie HSPICE w / Simulácia Hercules
s mnohými nástrojov, som zmätený, ako môj návrh bude prebiehať čakať na Vašu odpoveď [/quote] to stojí pár miliónov dolárov na nástroje vyššie. Tie stránky kúpil a neviete, ako používať. Robíš si srandu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back