B
bhav
Guest
Zdravím všetkých V poslednej dobe je nákup Synopsys produkty na našich stránkach, ale nikto tu má skúsenosti s nástrojmi Synopsys niekto mohol pomôcť počnúc, ktorý nástroj v mnohých zo zväzku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
s mnohými nástrojov, som zmätený, ako môj návrh bude prebiehať čakať na Vašu odpoveďPRIMEPOWER Pathmill TetraMAX Formality Pioneer DC Ultra design Analyzer HDL prekladačov Verilog knižnica kompilátora modul kompilátora výkon kompilátora VHDL kompilátora fyzickej prekladač Ad DesignWare knižnice DesignWare Developer Studio PrimeTime systému SI NanoSim LEDA Kontrola VCS MX DFT MAX CosmosScope Astro JupiterXT Milkyway prostredie HSPICE w / Simulácia Hercules
s mnohými nástrojov, som zmätený, ako môj návrh bude prebiehať čakať na Vašu odpoveď [/quote] to stojí pár miliónov dolárov na nástroje vyššie. Tie stránky kúpil a neviete, ako používať. Robíš si srandu?PRIMEPOWER Pathmill TetraMAX Formality Pioneer DC Ultra design Analyzer HDL prekladačov Verilog knižnica kompilátora modul kompilátora výkon kompilátora VHDL kompilátora fyzickej prekladač Ad DesignWare knižnice DesignWare Developer Studio PrimeTime systému SI NanoSim LEDA Kontrola VCS MX DFT MAX CosmosScope Astro JupiterXT Milkyway prostredie HSPICE w / Simulácia Hercules